(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
twitter.com/EylonALevy/status/1789414096971972903
-
А что про что? Можно пояснить? Израиль поставил Украине 10 баллов?
-
Я б залюбки відправила їх у Німеччину. Справа в тому, що житло зараз не дуже охоче дають. Є знайомі, які вже більше 2 місяців проживають окремо разом з 10 іншими людьми в очікуванні житла, бо в гуртожитках чоловіки живуть з чоловіками, а жінки з жінками. Не певна, що вони таке витримають.
-
Я знімала за 700 2х кімнатну з власним двориком. Але зараз сестра зняла за 500 євро 1к кімнатну там же. Місяць тому
-
Якщо що - пишіть. Але медицина суперова, не канадський треш
-
Непогано
-
Звісно, це не окрема квартира. Окрема квартира в 50 км від Відня 500 євро
-
Можу спробувати дізнатися про Австрію. Знайомі живуть в "гуртожитку", але там комфортно. Як готель по суті, але кухня з туалетом загальна. Но там і пральні машинки і кондиціонери і повністю обладнана кухня. Знаю що там є ще місця
-
Я мабуть ще з ними буду говорити з цього приводу. Бо до Німеччини в них хоча б є шанс доїхати самостійно і мені це буде легше організувати віддалено. Дякую за пораду
-
SurfShark
-
А, цю не пробував, сорі)
-
Ааа) Не не слышала. Там просто маленький городок. 3500 населения. Но сел прямо из городка на электричку и в центре Вене через 40 минут. Для родителей идеально я бы сказала
-
Ну типа много кто живет в Братиславе, потомучто там дешевле А это 50 км или около того
-
То шутка) Не знаете?
-
А что смешного?
-
Нет, в Австрии.
-
Это в Братиславе?) 🤣
-
Розумію, це складно.
-
Дякую. Потрібно поговорити з батьками. Сподіваюся, що вони погодяться