Ну от я теж подумав що ВПН може бути глюкавий. Хоча вони пишуть що типу він топ і я заходив перевіряв ДНС наче все норм. Але Нетфлікс наприклад детектить що я не в Україні. Доречі тут комусь вдавалося запустити український нетфлікс?
Я ж не пропоную marmot чи northface :-) hannah, penguin та пару інших недорогих брендів (наша terra incognita туди ж) - це золота середина ціна/якість, а економія в 100 баксів може вилитись в зіпсовану відпустку 🤷♂
Якщо є час, гроші та натхнення чому б ні. Ви ж лагодили машину своїми руками. Збираєтесь те саме дівчині запропонувати, скоріш за все нещодавно приїхавшої?
Та взагалі по великому рахунку ричаг це мінорна проблема. Вони зазвчиай не дорогі і відносно просто міняються. Більш весело буде якщо ригне мотор чи коробка)
І я доречі скільки не зустрічав старих корчів ні раз не бачив щоб там були згнивші ричаги. Бо зазвичай ричаг робиться із товстого металу. І якщо там дійшло до того що ричаги згнили настільки що їх треба міняти то це найменша проблема цієї машини