(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мосаад, короче)
-
Ні, просто ця назва нагадує слово на букву "ж" яким євреїв називають в негативному контексті, але Жи2 навпаки вживається в "крутому" контексті (по аналогії з Мі-6), може просто хтось не зрозуміє.
-
If someone starts with "no offense," you can bet the next part will be offensive.
-
Років через сорок ми дізнаємося що це були Жи2 (no offence)
-
Православ'я головного мозку
-
Православʼя або смерть
-
Не знаю, може це в офтоп, але як вам футболка? Цікаво, що саудити її пропустили, може тому що читати не вміють грецькою))
-
Перший раз бачу такий білборд 😊
-
Доброго дня! Чи купував хтось квиток на літак через цей додаток ? Напишіть будь ласка в особисті
-
4 8 15 16 23 42
-
рофл конечно )
-
Представители иранских силовиков: трое членов поисковой команды, отправившиеся на поиски разбившегося вертолета, также пропали без вести.
-
тут больше ажура, но, конечно, не везде так. Один из кандидатов пришел из AWS, но это всех устроило, тк по ажуру тут своих хватает
-
У нас тут походу люди еще и работать не хотят. Вакансию забрал чел из Альберты, вторую такую же - из Монреаля.
-
думаю правильно сравнивать с локейшеном
-
В Торонто у МС теж трохи більші зп, але не набагато. Но хз, МС - то мусорна контора
-
я с Торонто сравниваю
-
Напиши вже бота котрий буде регулярно репостити сюди всіляке лайно)
-
В якому місті там зп більші?)
-
у вас в Ване вообще зарплаты побольше чем в Торонто еще и часто к описанию вакансий дают рейндж на который может рассчитывать
23 Jan 2023, 01:02
510390/635702
5 minutes ago