(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А где лучше парковаться?
-
‼️Оттава відхилила прохання Торонто про декриміналізацію наркотиків Уряд Канади відхилив прохання міської влади Торонто про декриміналізацію наркотиків. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Зараз бузок in full bloom, беріть квитки) з паркінгом там трабли на вихідних в арборетумі, тому краще заздалегідь
-
Что почём?
-
Прикольно, що також дізналась про ботанікал гарденс 😅 Плюс одне місце тепер, куди треба потрапити.
-
Звісно, будемо на звʼязку тоді) Кеш було б краще)
-
Вы сперва посмотрите на значение слова "индульгенция".
-
Эти люди из-за него в том числе и пострадали. Это он один из тех, кто звал к нам войну. Не было бы таких сук или арестовывали бы их быстро - не было бы войны, убитых, покалеченных, изнасилованных.
-
Захочу ) Ціна чудова, клава теж, а якщо ви ще підвезти її зможете - це вогонь Ми будемо там приблизно з 11:30 до 15:30 плюс мінус - я тоді завтра у приватні вранці відпишусь, ок? ) Кеш чи etransfer?
-
www.rbg.ca/gardens-trails/by-experience/whats-in-bloom/
-
О, оце вже діло) не дуже далеко від мене, тому зможем підʼїхати також, якщо захочете)
-
Там щось цікаве?)
-
Хмммм Ми завтра будем в royal botanical gardens 😊
-
Якщо буваєте в Оквілі або Берлінгтоні, можна тут десь зустрітись) ну це якщо надумаєте
-
Аааахаха, сорі, ebay відпадає - там жеж і такс ще
-
ebay = 18.62 і доставка 11 днів
-
Ух, оце прикол. Якось 22 бакси це трохи перебір 🫠
-
у canada post я маю на увазі, там дивився калькулятор, думав може дешевше за ebay - ніт
-
Звісно) ну і подивитись-поклікати завжди можна в Best Buy, вона там зазвичай є на вітрині
-
Канада така Канада, 22 бакси доставка у їхньому калькуляторі, тут цейво, мокрою фуфайкою докинути можна 😃
23 Jan 2023, 01:02
510504/639776
12 minutes ago