(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чому припиняється інвалідність з 18?
-
хто може порекомендувати український VPN щоб трансляцію подивитися?
-
1) Мені допомогло потренуватися відповідати на питання під фоновий шум (включила тихенько телевізор англійською і вголос відповідала, при цьому записувала себе). Також важливий таймінг, краще секунд на 20 більше, ніж не вистачає. 2) Можна ще спробувати вивчити декілька красивих фраз і всюди їх додавати ('дякую, що запитав моєї поради', 'багато залежить від тебе, але ми не можемо повністю контролювати обставини', if I were you, I would...). Це допоможе не мовчати, поки обдумуватимете відповідь. 3) Райтинг не дуже складний, там можна вивчити структуру та декілька красивих прикметників, і вже буде краще. Але головне - не бійтеся подавати на реевалювацію, якщо 1 балу не вистачає. Шанси великі.
-
Знакомый из-за болезни в коляске уже хз сколько лет, вообще не ходит Стукнуло 18 недавно, его инвалидность закончилась а с ней и отсрочка и нужно было ехать в Украину проходить МСЕК/ВЛК для подтверждения что он всё ещё ходить не может В итоге ему в каком-то тцк в Харькове влепили годен)) Они конечно обжаловали и за два дня все решили, но пострессовать успели
-
Ні, дякую
-
а мини купер надо?
-
Я не будівельник і не фотограф, але свою думку з приводу девайсів висловив вище - якщо займаєтесь чимось серйозно/професійно, то має сенс використовувати відповідне обладнання 🤷♂ У мене нема пікапу і фотоапаратів, якщо що
-
У мене є жарт на цю тему але не для цього топіку :D
-
теж граєшся в фотографа?
-
підпал детектед
-
Для кого твоє хобі з мініками це просто гратись. Ти не в позиції вирішувати хто просто грається, а хто ні :) Краще йди поїзди, а то планета знову перестала без тебе крутитись
-
Продавати машини твій основний заробіток? Бо із того що ти писав це на рівні прожиткового мінімуму :D
-
Я теж колись таким був. Мав фотик, носився постійно з ним. Фоткав всяке. Потім зрозумів що це не потрібно, продав і тепер просто клацаю на телефон собі на память
-
Один в чаті точно є
-
Я просто граюсь
-
Меми вийшли з-під контролю 😁
-
А скільки тих які просто граються?
-
Ну дивися в мене пікап бо я ним регулярно вожу машини і різне барахло. Потім я це продаю і отримую гроші. Скільки професійних фотографів які продають свої роботи чи виставляються на виставках?
-
А в чому проблема перевикористання коду?..
-
www.washingtonpost.com/world/2024/05/18/andriy-yermak-power-chief-ukraine/ :-D
23 Jan 2023, 01:02
510737/637242
about a minute ago