(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але це не точно)
-
life.pravda.com.ua/society/u-mincifri-rozpovili-skilki-shkil-cogorich-pid-yednayut-do-zastosunku-mriya-301193/index.amp нічого не спиздили, просто одна кодова база))
-
А скріншот проігноруєм?
-
Не знаходжу зараз новину. По цьому запиту зараз всі новини показує про те, як Україна проїбала фортифікації на харківському напрямку
-
А ти думаєш один такий? Я думаю фотографи купу прикладів наведуть чому їм треба фотоапарат а не просто телефон.
-
Це ти хилиш до того що мені пікап не треба? Ти що не бачив мої пости в авто треді? Це мабуть мені скоріше комп'ютер не треба
-
Ми говоримо про кордон з росією, камон
-
Last time I checked, лінія зіткнення не проходила на території рашки
-
Отак русня будує на окупованих
-
По росії не можна стріляти, і не будувала
-
Не зрозумів
-
Теж ні, бо рдк заходили на території рашки. Ти думаєш вони проривали лінію оборони?
-
Якщо ти серйозно, то я читав, що рашка прям на лінії зіткнення будувала
-
Сказав айтішник на пікапі 👍
-
дякую
-
пічаль. Дякую
-
В нас якраз були приколи з табло, по відео норм розібралися))) В будь-якому випадку мати роумінг обовʼязково на мою думку, і зауважте що укр оператори мають пакет роумінгу в Європі який не працює в Канаді і треба брати додатковий, це на прикладі Водафон
-
Не приймає ніяк. Треба щоб в Україні ставили діагноз (або підтверджували) і направляли на мсек.
-
дуже цікавить цей кейс, а є якась інформація як Україна приймає канадські документи по інвалідності? Бо в нас малий тільки в Канаді продіагностований
-
День 2
23 Jan 2023, 01:02
510758/634588
24 minutes ago