(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там вже перші стріляють.
-
Там в ответ стреляют
-
Тобто краще вбити прикордонника першим, все рівно він вбʼє тебе.
-
ну це так, але краще бути більше підготовленим ніж менше) Я вважаю, що можна й план приміщення мати, якщо це дає якусь 0.000000000001 переваги😂 Але згоден, що напевно не варто паритись, все не дізнаєшся і не передбачиш
-
Ну це поки що не "офіційно", але і заборона виїзду закордон в нас досі законодавчо не оформлено тому не зовсім "офіційно". Це вже не якийсь правовий нігілізм, це вже відвертий правовий дибілізм.
-
Краще би вони інший кордон надійно охороняли
-
Та класний, тіки люди які її поранили не класні. Вбивав би таких жорстокою смертю
-
Ну цей персонаж ніхто. Але ідея озвучена і пішла далі в маси
-
В решті решт можна перездати якщо зовсім накосячите.
-
Зосередьтесь на підготовці, а там що буде те й буде.
-
Я думаю що ви паритесь за те, за що не варто паритись взагалі.
-
Враховуючи що вже такі як персонаж на відео це виправдовують та залхочують, то вже.
-
Так стреляют, но только не тех кто оружием угрожает
-
Єдина країна в світі де офіційно "стріляють на враження" це КНДР. Скоро буде друга, походу.
-
А чого у нього Ісландія стоїть зверху зліва
-
Охуеть логика. Так пусть полиция на улице стреляет - а вдруг насильник или убийца
-
Я б тоже не брала без пр скорее всего. А то потом начинается - мне надо лмиа, мне надо от вас форму заполнить и вообще у меня вп закончился и я уезжаю
-
Мне недавно окта ответила на Staff Eng позицию, что шлите свободные слоты и заглохла )
-
Нет, они могут рассчитывать на определенные контракты с гос сектором, например. Или не хотят заморачиваться просто - мало кто из канадцев разбирается во всей этой иммиграционной лабуде. Оно им надо?
-
Захист від DDoS який ми заслужили 😁
23 Jan 2023, 01:02
510884/639852
42 minutes ago