(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або це вони поставили рейт ліміт 1 реквест на хвилину :D
-
Якщо купуєте квиток ТТС, то він діє 2 години, і можна кататися на го, метро, автобусах:)
-
> Ще сотні тисяч запитів – у черзі. А у них там що, маленьке звір... джун загортає у фоль... руцями авторизує усіх? :D
-
О, і ще згадала плюс. Там є якісь умови, якщо після поїзду одразу в метро, то метро безкоштовне. У мене зазвичай поїздка 8 там з чимось, я один раз їхала до юніона на метро від ітон центру, зняло 3 з чимось. І потім на юніоні до Оквіля на відповідну суму менше зняло
-
Lakeshore line ходить завжди майже, вона дуже зручна, але інші напрямки ні. Я живу в Міссісазі на Milton line, 5-6 потягів зранку на Торонто до 9ї, і стільки ж ввечері з Торонто, останній в 7 десь. І тільки по weekdays. За інші гілки не скажу, треба дивитись, але скоріше за все Lakeshore line це виняток
-
Привіт! Питання по CELPIP Toronto/GTA Збираюсь скоро здавати Селпіп і задумався над таким питанням: чи є якась різниця в тому, де здавати сам тест? Думка така, що можливо в одному центрі зручнеше розташування столів, можливо кращі ПК, які не зависнуть чи ще як небудь глюконуть, можливо в якомусь районі в сервісному центрі будуть одні Індуси, англійську яких буває дуже складно зрозуміти і таке інше, на відміну від інших центрів здачі тесту. Хто має якісь підказки, які б мені допомогли - буду дуже вдячний!
-
Оплата, після результату?)