(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Lakeshore line ходить завжди майже, вона дуже зручна, але інші напрямки ні. Я живу в Міссісазі на Milton line, 5-6 потягів зранку на Торонто до 9ї, і стільки ж ввечері з Торонто, останній в 7 десь. І тільки по weekdays. За інші гілки не скажу, треба дивитись, але скоріше за все Lakeshore line це виняток
-
Привіт! Питання по CELPIP Toronto/GTA Збираюсь скоро здавати Селпіп і задумався над таким питанням: чи є якась різниця в тому, де здавати сам тест? Думка така, що можливо в одному центрі зручнеше розташування столів, можливо кращі ПК, які не зависнуть чи ще як небудь глюконуть, можливо в якомусь районі в сервісному центрі будуть одні Індуси, англійську яких буває дуже складно зрозуміти і таке інше, на відміну від інших центрів здачі тесту. Хто має якісь підказки, які б мені допомогли - буду дуже вдячний!
-
Оплата, після результату?)
-
Той поїзд їде 3-4 рази вранці в дт і десь три рази ввечері, і тільки по буднях. він же не ходить як норм транспорт , якщо після 10-11 в Торонто треба то поїзду немає. та інколи їх відміняють взагалі, буває. Тому і кажу це як життя далеко за містом плюс електричка в місто де розклад так собі
-
Все це добре поки не згадати фундаментальний юридичний принцип, що закони України діють тільки на території України. Вся туфта що вони приймають і парять - це все лайно, вони звичайно можуть нагадити тим що заблокувати рахунки і щось з майном зроблять в Україні, підісруть з консульськими послугами, але на більше не здатні. Будь який суд адекватної країни не визнає будь які штрафи і кримінальні справи відкриті на основі цих ідіотських законодавчих висерів поки людина закордоном.