(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Коли закони підміняють "поняттями", то так, бо як хочу так і кручу(с) .
-
DataAnnotation.tech
-
Виключно на вибір умовного жмеринського воєнкома кого пресувати того хто тису переплив, чи того хто пере 24 виїхав , чи того хто в 2004 році
-
Ну і український впн треба
-
Я на мегого купив підписку щоб глянути
-
Так а як дістануть? Тут же ж всі прирівняні
-
Забавно що в цьому чаті я десь рік назад писав що всіх хто незаконно виїхав так чи інакше дістануть. Тоді звісно мене на сміх підняли, але зараз дивлюся кількість постів у цьому чаті і бачу що тепер мабуть не дуже смішно
-
Значно краще, ніж скріншоти застосунку для поновлення даних в сусідній темі!
-
А, ну по-перше, закону нема. Тому незаконно виїхати не можна. А по-друге, так, я перейшла від виїзду до перебування, бо я так розумію (можу помилятися), що треба буде ті підстави зараз підтвердити при отриманні послуг, а якщо обставини змінилися то тепер «незаконно» перебуваєш чи як?
-
Додам трохи фоток сьогоднішнього Мілану)
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0uw9PS2UPiARZ3FRnK7YYsPnLWRhai5ooj3q4gyWUnoDXNghBvds5tyP6UENSSw2Cl&id=100028390121886
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0uw9PS2UPiARZ3FRnK7YYsPnLWRhai5ooj3q4gyWUnoDXNghBvds5tyP6UENSSw2Cl&id=100028390121886
-
Це найкращий транспорт в ЄС, плюс на всіх табло є дублювання німецькою
-
хороша спроба, товаришу майор
-
Бій Усік Фьюрі хтось знає де дивитись?
-
Ти кажеш про знаходитиметься зараз а питала про перетин, як виїхав
-
Дитяча інвалідність до 18, або хіба у них вона видавалась не одразу до повноліття, але лише на 1-2 роки і потребувала поновлення
-
В моєї подруги син інвалід, але після 16 він має все наново проходити, дитяча інвалідність вже не дійсна. Йому 16 влітку, тоді його тато вже незаконно знаходитиметься чи що🤦🏼♀️ знов-таки закону нема, але навіть в цій їх логіці якісь чорні дири
-
а може спочатку прочитати?
-
Виїхали люди до війни без дітей, хіба незаконно🤷🏼♀️ навіть якби й був такий закон, він не має зворотньої сили
23 Jan 2023, 01:02
511247/637595
12 minutes ago