(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
це щоб по темі і не офтоп )
-
Ось я на курси трак драйвера хочу піти )
-
Я багато статей читав на цю тему, все значно серьезніше, ніхто не в небезпеці. Вже нема більше тих хто може бути в чомусь впевнений. Ну такі часи.
-
чувак, це все останні роки коли всі ці л5 та інщі мають роботу. максимум 2 роки і все будуть на вулиці. Ти теж. Думай що робитимешь далі
-
і так і ні. Ті самі роботи замінили майже всіх працівників на фабриках Тесла. Можна побачити того самого робота в будь якому салоні Тесла, вони їх там виставляють
-
Зараз в айті така срака що я погоджуюсь з катраном, краще вже за раз думати про офлайн роботу, здобувати професію. Тим массовим лейофам в фаанг та закриттям проєктів нема краю. Чатік гпт передає всім великий привіт
-
Або лендлорд дізнається
-
Ти не боїшся що сусіди стукануть що ти во дворі вчинив "що за бізнес, цуко" )))
-
Рихтовка це не проблема, прикупив пару тулів і роблю. Покраскою ще не займався але планую сам робити. Уже є обладнання. Змонтую боск надворі для фарбування і буду пробувати. Тому що тут фарбувати дуже дорого. Зараз у мене три машини під покраску. Якраз настав час розібратися з цим.
-
Так а бодіворк як ти робишь? Рехтовка покраска
-
Так само і про бізнес модна казати. Ти зумій відкрити, зумій привабити клієнтів, зумій привабити скілових техніків і тд. Відповідальності в рази більше ніж пилити крутий продукт за 500к :) І ніразу мене "начальство" не зайобувало :D В плані простоти я би сказав IC краще в цьому випадку