(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
youtu.be/DUGSvLUB4so?si=byi6vRIUKIqI9OQ2
-
Це все іпсо. Від донецьких школярів
-
Буде ще поверхня ндс і тд
-
Є можливість через фірми пропустити
-
Неправда. Винен світ і США. Як сказав президент Зеленський
-
www.theguardian.com/world/article/2024/may/16/ukraines-defences-thin-on-ground-as-russia-advances-on-kharkiv TL;DR Україну попереджали про наступ на Харківщині, але вона до нього не підготувалась. Стійке відчуття дежавю, але з чим?🤔
-
підписки треба продавать
-
А якщо брати дешевші країни так і в штатах є штати з меншою вартістю оренди
-
Так в Європі така ж фігня, колега платить більше 30% за квартиру в Берліні. Звісно може решта платежів менше але всерівно виходить життя майже в 0
-
Батюшка-as-a-service
-
Дуже важливий фактор, скільки житло % від net зп виходить. Якщо 50% треба задуматись. Звісно якщо у вас на руки 20к приходить, і житло 10к то паритись не треба А якщо 10к на руки, і ви 4-5к віддасте на житло то комуналку + дитячий садок і тд... і тд
-
Не знаю як ми дійшли в мемесах до такого звісно. Певно, атмосфера Канади...
-
фу таким буть
-
Цікаво які приколи будуть у нас 80 річних
-
Я ще памʼятаю платний тур батюшки по кладовищу. Бабуськи платили щоб поспівав біля їх могилок)
-
Якщо авто в кредит/ліз то десь може від 600 - 1к.
-
Дитічи садки на одну дитину від 1.8к/м, дім в нормальному районі аренда від 3.5к і пішло поїхало.
-
В США, якщо є TPS то краще якось свою фірму не в ІТ. Більше перспектив, звісно треба знайти свою нішу
-
Це вже буде крайня точка
-
А чому 180 мало, ну ще дивлячись яка сім'я звісно, але це більше 10к міс же? В США житло ж наче не таке дороге як в Торонто/Ван (навіть тут 10к було б норм)
23 Jan 2023, 01:02
512689/644528
21 minutes ago