(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
💛 Сьогодні містами Канади пройдуть паради вишиванок ♦️«Вишивана хода» у Торонто розпочнеться о 18:30. Стартує вона від перехрестя вулиць Bloor та Jane, а завершиться у Гай-Парку (High Park). ♦️У Калгарі старт о 18:00 біля Music Pavilion в East Village. Але перед тим організатори зроблять спільне фото в формі карти України. ♦️В Оттаві парад розпочнеться о 17:30 біля будівлі Верховного суду Канади (301 Wellington Street), а завершиться біля міської ради (Ottawa City Hall – 110 Laurier Ave West). ♦️У Вінніпезі відбудеться святковий захід біля пам’ятника Тарасу Шевченку на території Законодавчої будівлі Манітоби. ♦️Тим часом у Лондоні (Онтаріо) запрошують приєднатися до створення вишиваного живого ланцюга! Місце зустрічі – Victoria Park. Початок о 18:30 вечора. ♦️У Ніагара-Фоллс вишивана хода розпочнеться о 18:30 біля Католицької Української Церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Ну не знаю, це просто день щоб згадати своїх померлих близьких, щось розповісти з їхнього життя, зібратись з близькими які знали цю людину. А люди приходять часто з дітьми а діти завжди голодні. Мені норм така традиція. До речі дуже цікаво іноді було слухати історії. Але там було багато безпритульних тому мені не дуже подобалось туди ходити