(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это типа как сказать что нелегал из Мексики/ Венесуэлы осуждает себя потому что через границу в США перебрался или африканцы которые на лодочках в Испанию/Италию приплывают
-
Ну якщо хочеш у це вірить то будь ласка. Чого ти думаєш що саме суспільство/військові не відчувають несправедливості яка переходить у ненависть/зневажливе ставлення до тих хто поїхав а вони ось тут відають життя/здоров'я або хоча б є податковими резидентами країни.
-
Осуждал бы я себя за фейковый паспорт который дал мне свободный доступ в ЕС - ну не знаю)
-
Я к тому что обычно это делают люди не от хорошей жизни
-
Ну вони ж не можуть напряму звинуватити ухилянтів в провалах на фронті, в непобудованих фортифікаціях, тому вони це роблять не напряму: вони роздувпютб істерію навколо ухилянтів щоб змістити фокус народного гніву, непрямим чином звинувачуючи ухилянтів у факапах цієї війни. Більше того, я просто гарантую, що влада цих "ухилянтів" люто ненавидить, але причина цьому - в тому, що їм хотілося б більше м'яса на передку щоб розтягнути війну і побільше накрасти, а не в тому, що "ухилянти" б допомогли перемогти.
-
Тогда норм?
-
А если потом остаться жить в Румынии?
-
Это ж то из-за чего переживают люди оформляя фейковый паспорт)