(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Звісно залежить від вакансії, але конкуренція тут дуже висока. Я про ванкувер кажу з точки зору роботи в айті. Я на різних мітапах з рекрутерами знайомилась і зробила висновки що тут дискримінують white male from Eastern Europe without Canadian experience.
-
Всем привет. У меня созрел ряд вопросов для тех, кто приехал по Куает и релокейтился с других провинций в БС. Один из основных - все еще реально получить хелс кард? на сайте БС вычитал вот такие условия: To be eligible you must: • Hold a CUAET Temporary Resident Visa/Visitor Visa, a CUEAT Work Permit, Permanent Resident document or Canadian Citizenship • Make your new home in B.C. • Be physically in B.C. for at least six months in a calendar year
-
@sdwvit @andriiblake тут хлопчик хоче консультацію по кріпті
-
А те що він порушив якось корєлюється з тим що Вася, Петя, Стьопа порушив? Просто не зовсім зрозумів
-
Я то звідки знаю, я ж не слідкую за ними
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/ukraine.html
-
Здесь требования касательно справки о несудимости
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-0002-application-canadian-citizenship-under-subsection-5-1-adults-18-years-older.html#Step4 Пункт 10 b