(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки що задля цікавості подивилась її лінкдін і після магістратури працює секретарем на фермі батьків в Сіетлі
-
Why би й not
-
Можно не заводить животных, которые тычут в глаза 🙈
-
А в університеті навчалась з американкою, вона навіть не змогла осилити програму на яку вступила
-
Ні, на якісь теми в універі
-
Я дуже багато розмовляю зі своїм тренером, вона з народження тут і все, що стосується її професії, здоров’я, харчування, вона дуже багато знає та може обговорювати. Щодо інших тем їй дуже цікаво слухати про історію, про музику, про якісь традиції та просто якісь цікаві факти чи події, але вона весь час дивується і запитує звідки все це знаю.
-
Я спать
-
Более educated - это когда ты сам себя развиваешь. Имхо
-
Про что? Про клиновый сироп? Те канадцы которых я знаю, вообще не хотят о чем то дискутировать Даже украинцы, которые уже получили гражданство, совсем не хотят дискутировать
-
То так. На u-haul так і пишуть. Але можливо якісь ще нюанси є...
-
Що саме не вартує?
-
До речі цікаво наскільки контраверсійні думки можна в Європі висловлювати для дискусії
-
по играм у них 2:2, кто 2 игры заберет тот и в финале
-
2:3 оилерсы и теперь осталось ещё 3 игры
-
ну шо, Димка сглазил
-
Я навпаки чула, що місцеві кажуть, що з Європи люди більш educated. І окремо про навчання від тих хто вчився в Англії і в Канаді, що в Канаді їм важко потім було, бо типу нема з ким подискутувати навіть
-
www.youtube.com/watch?v=TCwmXY_f-e0
-
Oh wow. Вышли ролики нового Rings of Power, а вы молчите!
-
2 : 2
-
CBD infused pino grigio 😁
23 Jan 2023, 01:02
514044/642422
7 minutes ago