(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хорошие мысли
-
Для пятого класса неплохо, но упустила очень много моментов 😁
-
Я взагалі віддаю перевагу measurable факторам. Може, вони там засунули якесь «vibrant community” та дали там 9/10, бо Вінніпег є найзахіднішим містом Канади з франкофонним комʼюніті, хіба ж це не круто, ну
-
Я прям не очікував, а ще там намальований трамвай що по моїй вулиці їздить (501) 😁
-
Хз, я не читала їх методологію. Явно не клімат😝
-
Мій улюблений сидр❤️
-
Наведи будь ласка приклади факторів, яким була надана вага, щоб вийшов Вініпег на третьому місці.
-
Вот нашла, 5й класс. Она попыталась к средней зарплате фермера потом добавить выторг от ярмарок и тп
-
Давненько я не слышала сережи Лещенко, ну что бы он еще мог сказать.
-
А они не ставили конкретно цель. Вот для себя напиши на 100 долл в нед и выводы сделай. Я думаю, это правильно, кто что ест
-
Да, высчитывает, конечно. Недавно высчитывали: ресторан для индейцев, населявших ВС до прибытия европейцев, с учетом того, что они тогда ели и сколько это надо было добывать. «Мама, а ты знаешь, трава очень некалорийная»😝🤦🏼♀️
-
Сережа Лещенко сказал, что если каждый будет думать, что хочет, то будет хаос. А должна быть единая повесточка.
-
Точно сюди?)
-
Так пусть учитывает нормы калорий, а не просто кг хлеба. А в школе скажет, что выжить можно, но недолго. И вообще цель поставлена криво. Бюджет "лишь бы не сдох" очень отличается от "жить по человечески".
-
Я розраховую що айті чат то safe place)) взагалі кому що норм, тут живуть люди на різні гроші, саме тому і працювала з дитиною щоб якось менш категорично писала
-
Так, як на джанк та інші нестандартні речі
-
Тут теж таке писати небезпечно, бо почнуть доводити що сотка то норм
-
Тепер оце, але це добре, треба якось очі розплющувати потихеньку. Бабуся сказала, що прожити на 400 кад на харчування можна! І заходилася вчити: «Рахуй не мʼясо, а котлети, хліба покладеш»))
-
В минулому році вони прораховували як то бути фермером, в результаті я прочитала реферат на тему «Фермером бути дуже погано, бо заробіток десь 90 тисяч, а жити на ці гроші неможливо», я ще просила якось переписати інакше, бо ЗП вчителя цілком може бути такою
-
на приготовану їжу завжди йде податок, на продукти - ні
23 Jan 2023, 01:02
514271/634833
about 2 hours ago