(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт. Можливо хтось підкаже де прочитати, що потрібно зробити щоб перевезти тварину з України на територію ЕС. Які щеплення, чіпи, паспорти потрібно зробити для кролика🐇 і скільки це все буде коштувати? Можливо у когось є контакти ветеринарної клініки в Харкові, де все це можна зробити під ключ. Знаходжуся в Канаді, їхати мають батьки. Потрібно вирішити це питання віддалено, бо самі вони не розберуться. Буду дуже вдячна за інформацію.
-
Interactive Illustrator
-
Конкретно це з RRSP велссімпл. Була зайнята та провтикала купити дешевше. А потім просто поставила на продаж по приколу, з максимумом не гралася
-
Це точно😂
-
На яку позицію?
-
Я сюди вже подавалась, немає відповіді 😢
-
Дякую)
-
Торонто
-
В мене податки вийшли в середньому 26 відсотків, а всі калькулятори що я юзав рахували десь 33-35...
-
Якщо тут щось з'явиться то можу спробувати зарефералити recruiting.ultipro.ca/tvo5000tvoo/JobBoard/5ff80775-069d-4e87-9adc-94455820b5c9/?q=&o=postedDateDesc
-
Де ти це робиш в основному? Wealthsimple? Ibkr? З тфса?
-
часто провінційний податок йде одним рядком з федеральним, думаю тут так
-
Яке місто?
-
Може хтось стикався з таким:)
-
А таке питання, прилетів пайролл перша зп, ггг. Ось мені цікаво, я питав в компанії, і вони сказали що за мене податки заплатять, та хотів спитати чи я правильно все зрозумів. В мене в пайролі Federal Income Tax, Canada Pension Plan та Employment Insurance. Але нема онтаріо податку 🤔
-
www.instagram.com/reel/C3e6oA9oC52/?igsh=MXU2dzlyM2tzZmk5eQ== коротко про пошук роботи в Канаді 😁
-
Я два роки тому останній раз замовляла. Була непогана картопля дольками, і нанаймо барс
-
Крем брюле😃
-
У нас в Укр таке теж є, trash food, буде хрючево жирне якесь, тільки не з півфабрикатіа, а from the scratch 👌
-
Доречі, саме на цьому ролику досить популярна річ у дітей тут, всі знають, що таке float)
23 Jan 2023, 01:02
514365/635702
10 minutes ago