(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
зате на останній бій вже під прапором України, а не Білгород-Дністровського вийшов😂
-
Гомосексуаліст але грубо
-
Так ломаченко як це правильно сказати
-
Я хз, я не особливо просто слідкував за його висловлюванням і життям за боями.
-
Людина помилялась (судячи з усього щиро, а не по політичних чи грошових мотивах), зараз демонструє максимально проукраїнську позицію, без всяких недомовок і відмовчувань
-
Ну хз, щоб скоріше сконати від нудьги, то може і так :)))
-
В основном PMP могут требовать, но даже он nice to have. Бывало что и ITIL. MBA - реже. Те два CTO, что вы указали, не встречал, может, не обращал внимания. Пусть cloud какой-то отсертифицирует. Лучший сертификат - это внутренний реферал :)
-
docs.google.com/document/d/1bYRdOFnwqhHurE24r5BZmr0tp8GJZ_0q3kPANr7Rw1A/edit?usp=sharing Key points: Role: You'll be at the forefront of full-stack development, driving the creation of cutting-edge ERP from scratch. Tech Stack: .Net Core + Angular, Azure Cloud. Employment: Fully remote, B2B contract. Time Zone: EU time zone Role fully remote, perm and long-term contract. Budget is 6000-6500+10% on top social package compensation. We are open to negotiate Мені написали, але не підходить для мене, якщо комусь цікаво скину профіль лінкедін рекрутера
-
А як там Усік по ітогу отримав народну індульгенцію за Крим божий і тд?
-
Офтопік тепер новинач без срачу?
-
Дуже на це надіюсь, що Усік зробить це і піде на пенсію найкрутішим боксером в історії