(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це Петро говорить що він ще не збитий льотчик
-
Я чув це багато разів. Мабуть для молоді, що хоче по концертам чи нічним клубам, тут може й буде нудно. Мені, одруєнному. З двома дітьми і хто любить прогулюватись пішки по затишному місту ДТ Оттави виявився приємніше ніж в Торонто, концерти якось модна раз на рік в Торонто поїхати, в клубасі не був ніразу в житті і не збираюсь.
-
А там відкрили вже амазонку?
-
Судячи з фото в США багато таких міст. в Канаді Вікторія виглядає дуже затишно, Калгарі
-
Фотки кайф. А де це?
-
Реалістично ж, мабуть, проблеми з наркоманами о обох містах приблизно однакові.
-
Чи це автоматом означає, що в Оттава - то місто наркоманів, а Торонто - ні? Не означає, бо я просто тут ситуативно натрапив на це, а в Торонто - не натрапляв.
-
У мене знайомі хочуть переїзджати з Оттави до Торонто, бо в Оттаві їм скучно і нудно 🤷
-
В Торонто я не бачив наріків що коляться ніразу, як не бачив і їх скупчень.
-
Треба буде забронювати. Багато людей на вихідних?
-
Вони й так ледве працюють для машин через наявність купи світлофорів і трамваїв, їх незакриття це просто відвертий ідіотизм.
-
Queen, King і Yonge давно пора тупо закрити для машин в ДТ.
-
Даунтан Торонто велетенський і різноманітний, добре покрити громадським транспортом (в тому числі трамваями - що робить його дуже особливим), живий і насичений. Якщо тобі не сподобався спот, є 99.9% що знайдеться інший спот, який зайде. Основна проблема ДТ Торонто (я маю на увазі з тих, що реалістично вирішуватися простим політичним рішенням) - це відсутність нормальних пішохідних зон.
-
Ти завжди можеш знайти гарні фото, проблема в тому, що цей фото-спот часто ледве не єдине місце у всьому американському місті звідки не хочеться пошвидше сховатись назад в тачку.
-
Духота там
-
maps.app.goo.gl/wcBARJSjXog6frBd9
-
В Оттаві є вилиці на яких залишили одну полосу машинам і зробили широкі сайдволки, народу просто нереально дофіга, а одна вулиця прямо в серці ДТ взагалі повністю пішохідна, вкрита бруківкою і там навіть слідів немає що колись були машини. Купа народу, кафе, патіо, і дуже гарнг і затишно.
-
(Я про ДТ, не про всю довжину цих вулиць)
-
При цьому всі три запаковані пішоходами так, що там вже тупо тісно.
-
Через King в центрі взагалі майже нічого не їде й так бо стріткари, захищені зупинки і купа патіо. Через Queen те саме, тільки замість патіо все запарковано. Yonge Через перехрестя з Dundas майже не рухається, дві полоси там відверто продовбане місце ні на що.
23 Jan 2023, 01:02
514726/634461
about 6 hours ago