(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Монреалі даунтаун красивіший в рази. Народу повно і всі красиво вдягнені, хочеш в кафе о 9 вечора чи морозиво - відкрито, ресторанів, кабаре, клубів теж вистачає. Нереальна насолода після Оттави.
-
Пусті розмови
-
Даунтауни це цікаво звістно але для вибору де жити брати його як основну оцінку не найкраще рішення
-
В Оттаві є красиві райони близько до центру, але безпечні. Little Italy, Glebe. Від них не треба їхати в центр 30 км, як з Канати.
-
Там у всіх цих "курсів", якими боти "діляться" трояни в пдф😉
-
❗️ Хусити уразили протикорабельною ракетою танкер M/T Wind, що транспортував російську нафту у Червоному морі. 👉 Все, що відомо читайте тут #БлизькийСхід #Росія 👀 Підписатись на Мілітарний
-
Залежить від того де ви хочете жити. Якщо вам приватних будиночок за містом - то пофігу. А якщо пішохідний маньяк як я - тоді в північній Америці вам треба крутити навколо ДТ.
-
Серйозно? Я живу 2 роки і не помітила зручності без машини. Рік прямо в даунтауні була
-
Оце так, а Оттаві з громадським транспортом повна тринда, якщо тобі не пощастило мати старт та енд локейшен біля О-трейну.
-
В Оттаві дуже помітно саме те, що тут набагато тихіше і зручніше коли ти на ногах.
-
Я був в Монреалі 2 рази, другий раз рівно 2 тижні назад. Так, Монреаль теж нереально гарний, і в плані кухні там просто топ. Що мені не подобається - це те, що в ДТ та ж проблема що й в Торонто - все в першу чергу для машин. Пішохідні вулиці є, але вони поза ДТ (за винятку однов в old city).
-
Це якраз норм. За декілька років можна вивчити
-
Раніше теж думала як ви. Рахувала по грошах та перспективах імміграції, пошуку роботи якщо теперішню втрачу. Але виявилося, що треба було оцінювати не лише логікою. Все вигідно, лише щастя немає.
-
І не французька 😭
-
Машин багато у всіх містах, тут тротуари в середньому ширші, вужча проїжджа частина і краще трафік організовано.
-
От згоден, що треба жити там, де вам особисто добре, бо одними грозами не будеш щасливим.
-
Не знаю. Тротуари є, але багато машин та бомжів. І ходити немає куди - Байворд це десь кілометр, Спаркс стріт 3 квартали, Лансдаун невелика площа. Я біла Рідо каналу гуляла, дуже гарно і чисто, але немає поруч нічого, навіть кави випити біля води
-
Ну це кому як. Моя дружина, яка вже й так купу мов понавивчала, сказала "з мене досить")))
-
Звичайно, в Монреалі є Old City або Plateau Mont Royal, але якщо взяти середнє то тут якось приємніше мені.
-
Ну тут ходити пішки в центрі набагато приємніше, ніж в Торонто і навіть в Монреалі.
23 Jan 2023, 01:02
514902/635702
5 minutes ago