(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я там сто разів була. Переїжджати поки не думаю
-
Ну і бекярд, тут це місцевим найкраща розвага - закритися від людей та смажити барбекю
-
Ну от поки зайшла, думаємо приїхати на подовше ще раз роздивитись місто добряче вже, бо за вікенд багато не роздивишся.
-
Можна десь влаштувати пікнік теж
-
Зрозуміло. Тихий відпочинок без фізичних навантажень та їжі. Просто сидіти. Думаю, в Оттаві вам може бути непогано, там є 1-2 місця для кіно під відкритим небом, красиві алеї біля рік та маленькі симпатичні парки.
-
Тех саппорт застрелиться від потоку звернень 🫡
-
❗️Чоловіки, в яких в застосунку "Резерв+" показує статус "У розшуку", можуть звернутися до служби технічної підтримки для виправлення даних, - заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Черногоренко. Україна 24/7
-
це кривий софт
-
Це ви вже перегинаєте. По вашим словам якщо не ресторан то бекярд.
-
Хіба я писала, що все має бути в даунтауні? Мені пофіг, де музей чи кафе, аби не закривалися о 5й, бо я на роботі. І доїхати можна було без машини
-
Якщо обирати місто тільки по даунтауну то Нью Йорк найкращий
-
Майже всі кафе в Оттаві закриті о 4-5 вечора, в Монреалі до ночі. Сучасне мистецтво теж в Монреалі. І там же є 1 день на тиждень, коли музеї закриваються пізно ввечері і людина, що працює, має шанс подивитися на експонати
-
А от скажіть мені будь ласка. Що заважає умовному чоловіку в Україні, вказати що він мешкає за кордоном. Як це перевіряється?
-
В рельсу.
-
Я про місцевих. Реально, вони лише на бекярді або десь на трейлі та потім пікнік. Розваг немає, красивих місць з вайбом теж, фестивалі рідко. Якщо природа супер, то поруч нічого.
-
а можно так же выехать? обратиться в тех поддержку, сказать что ошибка, что тебя не выпускают
-
🪖Висновок ВЛК дійсний 5 років, – речник Міноборони Лазуткін. На даний момент діє така норма, але він додав, що можуть бути внесені зміни, якими встановлять проходження ВЛК щорічно. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
n+1 ))
-
Та болт, нема у гуглу
-
это чтоб х2 данные обновить?
23 Jan 2023, 01:02
514940/636680
about 4 hours ago