(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо обирати місто тільки по даунтауну то Нью Йорк найкращий
-
Майже всі кафе в Оттаві закриті о 4-5 вечора, в Монреалі до ночі. Сучасне мистецтво теж в Монреалі. І там же є 1 день на тиждень, коли музеї закриваються пізно ввечері і людина, що працює, має шанс подивитися на експонати
-
А от скажіть мені будь ласка. Що заважає умовному чоловіку в Україні, вказати що він мешкає за кордоном. Як це перевіряється?
-
В рельсу.
-
Я про місцевих. Реально, вони лише на бекярді або десь на трейлі та потім пікнік. Розваг немає, красивих місць з вайбом теж, фестивалі рідко. Якщо природа супер, то поруч нічого.
-
а можно так же выехать? обратиться в тех поддержку, сказать что ошибка, что тебя не выпускают
-
🪖Висновок ВЛК дійсний 5 років, – речник Міноборони Лазуткін. На даний момент діє така норма, але він додав, що можуть бути внесені зміни, якими встановлять проходження ВЛК щорічно. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
n+1 ))
-
Та болт, нема у гуглу
-
это чтоб х2 данные обновить?
-
Але це завідомо неправдиві дані
-
Лол
-
Якщо вже про сім'ю, то школи теж до 3ї, і перетримка дитини з 3 до 6 є не всюди та коштує дорого
-
Я скраз на днях рахував що вигідніше в перспективі 25-40 років, адендувати+інвестувати залишок, купувати+інвестувати залишок, купувати і виплачувати максимум Але я використовував відсоток по іпотеці 4,5-5 (реальний приклад знайомих) docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7etbXMiUp7ZF2GSslaFeEQtbPTqQNOllzkAdTz87KE/edit?usp=sharing Можете погратись з цифрами відсотків. Якщо я щось не врахував - дайте знати, буду вдячний
-
електронні направлення в посадку заплановані в наступних оновленнях?
-
Я сказала що вибирати місто по лише даунтауну не найкраща ідея, а ви сказали що раніше теж так думали а зараз ні
-
О, отак норм)
-
❗️В застосунок "Резерв+" планують додати функцію електронних направлень на ВЛК, – заступниця міністра оборони. Це планують ввести у найближчих оновленнях. Україна 24/7
-
А, щоб не було негативних асоціацій...
-
Потомучто очень важны формулировки) Ты не задумывался, почему «збройна агресія», а не «воєнна агресія» ?)
23 Jan 2023, 01:02
514950/636682
2 minutes ago