(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це правда, проблема в ціні, а не в відсотках
-
Я не бачу цей сценарій в Канаді
-
Але відсоток від рекордно високої ціни*
-
2) я мав на увазі що якщо включати підвищення ренти, то варто і закладати флактуації інтерест рейту
-
1) Непогоджуюсь. В моему сценарії, 40 років інвестиції наближають мене 5.5m в інвестиціяї тоді як початкова вартість житла 0.55m + 0.2m відсотки по іпотеці 2) підвищеня ренти закладено (Rent growth)
-
Китай-Тайвань, Прибалтика, оце все... =/
-
Он же все предсказал в свои видео, только с приставкой «не» говорил Мы не так трактовали
-
📲 Українці, які під час оновлення військово-облікових даних через застосунок "Резерв+" дізналися про помилковий статус розшуку, можуть звернутися до служби технічної підтримки та виправити помилку в ТЦК та СП. Наразі Міноборони працює над додатковим функціоналом, щоб це можна було робити онлайн, повідомила заступниця міністра оборони Черногоренко 🔻підписатися
-
Виправити помилку в тцк та сп(с)
-
На Мтыщи
-
Тут надо не забыть рядом запостить его очень смешную шутку «Я тону в твоїх очах, як ухилянь в Тисі»
-
Ну вот говорил, что надо удерживать население, сейчас удерживают, чем вы недовольны
-
Коли запитали чому не на фронті?
-
Найбільш ярий прихильник кордонів 1991
-
Enjoy
-
"я друга людина" (с)
-
А це у нас «Ліга Сміху»
-
Що це за підар?
-
Чуваку в военной форме понравилось
-
Слов нема. Це блін дніще таке... Висміювати смерть співвітчизників. Яким на відміну від цих клоунів не дають броню.
23 Jan 2023, 01:02
515027/644954
12 minutes ago