(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
и хорошо, что я не идиот и начал этот процесс за 5 лет до сегодня сумел 80% активов сохранить)
-
а оно вот как вышло
-
Коли я чую аргумент в якому присутнє слово "більшість" я зазвичай затикаю опоненту рота і кажу, що без нормальних аргументів позицію слухатии навіть не буду. На мене за це часто ображаються, але мені пофіг.
-
помню перед полномасштабной где-то за месяца два смотрел епамовский вебинар про Испанию и релокейт и думал "Блин, это надо до вышки досидеть чтоб рабочую визу сделали"
-
Як же влучно назвали свого часу сайт ebanoe.it 🤮
-
Менеджмент теж страждає, але проект таки збудували і зараз тестують (я 2 дні назад бачив як вони каталися там вагони коли їхав через Дон Волліс Паркіей на автобусі в Оттаву).
-
"імхо" треба додавати, "імхо" Імхо, нормальне місто - це там, де є тихенькі одно-двоповерхові зелені квартали з міні парком на кожному куті і інфраструктурою в радіусі 5-10 хвилин на авто, які, якщо пощастило, не сильно знесли заради якихось чергових всратих хмарочосів для людського мурашнику.
-
Там не овербаджетінг, а просто чуваки гроші пилять і дороги перекривають
-
10 років будівництва нової гілки «метро» в Оттаві теж передають привіт
-
Це як аксіома, коли би людина не приїхала, в 2015, в 2020 чи в 2030 він все ще буде будуватись
-
Овербаджетінг подібних проектів стається абсолютно усюди, в тому числі в кращих країнах ЄС, Швейцарії чи Японії.
-
а ты все еще держишь руку на пульсе канады))
-
Це виняток, до того ж це особистий продовб (насправді - ні) Трюдо, який є, походу, найкорумпованішим ПМ за всю історію Канади.
-
Підземний трамвай на еглінтон з тобою не погодиться
-
не чувак, ты не шаришь)
-
Скажемо так, в Україні 90% тирять і на 10% щось роблять, тут на 90% робл,ть і решту пилять.
-
AriveCan очень качественный
-
Різниця в тому, що тут не можна виграти тендер і потім просто зтирити всі гроші нічого не зробивши. Ти можеш його корупційні виграти, але збудувати ту дорогу чи той міст доведеться, ще й якісно.
-
Але я туди не хочу з багатьох причин.
-
тендеры и закупки - еще хуже чем в украине)))))))))))))))))))))))))
23 Jan 2023, 01:02
515156/634673
13 minutes ago