(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо дуже коротко, то є два основних: 1) тут прийнято перекладати ризики на контракторів, тому вони закладають це в ціну і все стає дуже дорого 2) тут дуже багато супротиву від локальних резидентів на будь який проект через абсолютний пріоритет приватної власності і інтересів перед публічними. Другий фактор також накладає велетенські проблеми з часом.
-
это называется “мнение эксперта” вот недавно два эксперта по боингу почему-то погибли
-
Суть не в тому за скільки воно будується, а в тому як довго. Бо якщо добудувати, то гроші вже не попилиш
-
Красивих портів я в Україні теж не знаю 🤷♀ не пам'ятаю, наче бачила іржу в Монреалі періодично. Вулиці точно ремонтують
-
Є досить цікава аналітика на тему "чому в північній Америці інфраструктурні проспекти завжди дорожчі в кілька разів ніж в Європі", там пояснюються всі фактори.
-
Canada's federal procurement department says three IT sub-contractors billed multiple departments for the same work for years
-
www.cbc.ca/news/politics/contractor-fraud-federal-government-1.7149829
-
пора искать некст вариант
-
ох щит походу я забыл экспириенс про популизм в Украине
-
CSIS бдит
-
я вообще не хотел обсырать тут канаду лишь сказал, что коррупция здесь не меньше чем в Украине но в штатах больше)
-
Пойняв, зараз би щось робити при існуючому підході до оподаткування
-
Я погоджуюсь з Полієвром в словах "моя перша задача як прем'єр міністра буде прибрати руки федерального гаверменту звідти, де їм не місце". От і все.
-
Например, мейк майнинг грейт эгеин
-
donate _link_
-
make me great, please
-
Make Canadian business great again!
-
Це пройде
-
Криза лібералізму тут зараз дуже сильна, лібералів немає а замість них якісь ліваки кончені
-
То були не реднеки і я їх підтримую
23 Jan 2023, 01:02
515186/636374
3 minutes ago