(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо для того щоб "бути вільним" тобі треба володіти ліцензією і приватним засобом пересування за багато десятків тисяч долларів який потрібно ще страхувати, заправляти і ремонтувати, і ще й потрібна спеціальна додаткова інфрасрукрютура для паркінгу - то це виходить не свобода а якесь рабство в автокорпоратів.
-
хіба ж весь чат не знає )
-
Хазяїн - барин 🤷♂️ я коли їду в Костко, в мене три великих ящика виходить - по-перше, good luck селитись там, де костко "доступно в 10-15 хвилинах без авто", по-друге - ну пхніть це все на горбу в рюкзаках ) "А ми скупляємось раз на три дні в меншому магазині" "А нам стільки не треба" "А нам в кайф з рюкзачком сходити в магазин" Радий за вас, але мені подобається їздити туди, куди я хочу їздити. За три останні дні я був в 4 різних містах, тому шо мені так захотілось, якщо комусь хочеться замість цього шоб у них шось там було доступно пішки - 🤷♂️
-
А є якась різниця???
-
Немного высосааннй из пальца кейс имхо)
-
Емердженсі акт - в них він один і для війни і для реднеків
-
👓🌸
-
Як там люди спід ліміт соблюдають?) Як там закони і ситуація з крадіжками авто? Як там военний стан через мітинги реднеків і блокування банківських рахунків? Як там «схемки мутки все дела» коли кожний другий в констракшенні селф імплой ту такс авойд?)
-
Смаки на що? Я їду в один ресторан, дружина з дитиною в інший? Я в Елору, дружина з дитиною в Стратфорд? О_о Я не знаю як в інших сім'ях, в нашій we do shit together