Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 407.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    #516131
    Так я не кажу, що важко чи наполеон легше, просто цікаво чи є такі випадки. Я, наприклад, не берусь працювати з дрожжевим тістом
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    #516132
    я взагалі вже культурно тютю, для мене вже дивно бачити жінку яка їсть мʼясо
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #516133
    Бразильці мясо не маринують, і беруть крупну сіль. Мені сподобалось так, треба beef AAA.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Skenf
    wrote on last edited by
    #516134
    Тільки хотіла сказати, що ок жарила шашлик, але вже не їм мʼясо 😹
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    #516135
    Я тут як раз вперше готував шашлик на газовому грилі через заборону відкритого вогню. Повний відстій 😔 Можливо, я просто не знаю як правильно це робити, але скільки тут бачив стейків на грилі - вони всі були або сирі, або обгорілі, зовсім не на мій смак. Я їм лише well done м'ясо
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #516136
    А ви їх борщем?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    #516137
    Вони нас пригощали минулого року
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    #516138
    Без крові, десь 150 градусів, це такі тонкі стейки з шматом сала збоку
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    #516139
    Я тут на новий рік саме так на задньому дворі жарив 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #516140
    Попроси їх приготувати фарофу, мені сподобалося
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    #516141
    Идеология или болеете?
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    #516142
    На газовому грилі? М'ясо без крові було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t174761788T Offline
    t174761788T Offline
    Art Kurg
    wrote on last edited by
    #516143
    Буквально вчора сусіди-бразильці була у нас в гостях, принесли піканью і ми разом грилили її :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    #516144
    Часто мариную, а жарити люблю, тільки коли по-хардкору, із пошуком гілок, цеглин і розпалюванням за допомогою сірників і газетки))) Відразу дитинство згадується і так тепло на душі становиться 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t335448128T Offline
    t335448128T Offline
    Duck
    wrote on last edited by
    #516145
    До речі дуже хотів сходити в бразильський гриль ресторан Grill Do Brasil у Києві з системою м'яса родізіо, але так і не зібрався 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    #516146
    Ми на око жарили, наче норм. І на газовому, і в парку на мангалі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pe ter
    wrote on last edited by
    #516147
    Все змішалося коні і люди, укр іпсо і рус іпсо. Скажений прінтер печатає постанови і закони різного рівня маразму. Мосейчучки з інтернетів кричать всіх розстріляти, але спочатку мобілізувати... Все більше нагадує байку лебідь щука рак
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Skenf
    wrote on last edited by
    #516148
    Вживаю морепродукти та рибу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Skenf
    wrote on last edited by
    #516149
    Чисто не подобається тяжкість в животі після вживання. Притримуюсь пескетаріанства більше року. Але чоловік нормально їсть мʼясо і на якісь пікніки я можу взяти посмажити рибу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    #516150
    Я к тому, что курятина более сухая. Но в сливках с травами неплохо получилось.
    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Don't have an account? Register

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups