(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вішфул сінкінг
-
И вообще она его не для войны растила
-
Её сын - эмигрант, а остальные ухылянты же
-
Ммм спочатку зрадойобнуть так гарненько, а потім «нада праверіть» Це йобане іпсо з підливкою коричневою
-
Треба, але ж вона не каже про то ніде. Їй заборонили підіймати ту тему ті хто дає їй ті тексти, хто пише ту пропаганду. Все те саме що на росії, достатньо запитати соловьева чому в нього син - гей. В нього вже підготовані фраза і відповідь, повірте мені, і так само мосейчук буде що сказати, бо відповідь підготували ті хто пишуть пропаганду. Єдине що можна тут робити, це поширювати про її піздьож всюди де можна, друзям казати, знайомим. Треба сформувати обізнаність про неї і про наративи які поширює влада. Пропаганда має бути, здорова то зрозуміла. Але не те як на росії: вони порушують закон і кажуть що це ок.
-
Оце зрадойобство…
-
Люди цивільні чи люди військові?
-
Знаєте, в мене інша думка є, яку я не буду тут дуже прямо казати. Скажімо так: контрнаступ має бути тоді, коли вже всьо піздесь і іншого буть не може. І ось коли це станеться, ось тоді і буде контрнаступ. Бо якщо б готувалися до договорняку - мобілізації б не було, як і санкцій проти Китаю
-
я не експерт і не володію доступом до секретної інформації, але я думаю що всім зрозуміло що якщо не було великих перемог після деокупації Херсону(як і поразок). То навряд щось сильно зміниться.