(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це тупо ігнорувати внутрішню проблему і говорити про зовнішню. З іншої точки зору можна сказати Ну от війна вже йде і завтра ніхто з бидлоорків не прокинеться і не скаже Ну ок ми тут закінчили. Війна є як факт.
-
никто не знает может они все таки на работе на посадовой инструкции?
-
Бля))
-
В голос
-
Він не роман
-
Бля
-
Так якщо звільняюсь за низьку продуктивність і тд - зазвичай нічого не виплачують, нє?
-
Після майдану пп шо зробив, зібрав регіоналів у свою партію, ну це шо таке взагалі було. Отоді я засмутився. А зеля то просто те саме тільки в профіль
-
я так и говорю, что пп хуйня
-
Імхо шо пп шо зе, обидва херня
-
очередной день, когда я расстроился выбору 73%
-
а разве там не все так попали?)
-
Детективи затримали кандидата на посаду в НАБУ на спробі дати хабар | НАБУ офіційний вебсайт nabu.gov.ua/news/novyny-detektyvy-zatrymaly-kandydata-na-posadu-v-nabu-na-sprobi-daty-habar/
-
они есть везде на место каждого предыдущего приходят новые и пиздят еще больше я бы столько рассказал, про министра обороны, но кому это интересно в этом чатике на 6к людей а мне есть что рассказать как и про бывшую главу антимоли, которую ахуенно повысили (привет Зе) и ты думаешь этого не знаю? знают с коррупцией борються те, кто в ней заинтересован
-
Ахуенно конечно
-
Новий сюжет "Форсажу" для Віна Дизеля. Стрітрейсери страждають від літньої спраги. Домінік Торето вирішує покласти цьому край і відправляється грабувати фури з квасом tsn.ua/ukrayina/na-lvivschini-nevidomi-na-hodu-pocupili-z-vantazhivki-bochki-z-kvasom-688639.html
-
Ага, так само
-
Ще на зародженні НАБУ хтось пропонував хабара щоб попасти в НАБУ
-
Так а что мешает коррупционерам среди антикоррупционеров быть
-
Може він боїться за себе якщо типу буде гнати про легітимність то поступає СБУ у двері...от щоб не стукати і морозить дічь
23 Jan 2023, 01:02
516951/638258
3 minutes ago