(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це повна срака з цими дизайнерами, задаюсь питанням нахіба мені було це починати 5 років тому. Жалію, треба було не суватись в цей ї**ний UX / UI. Вовком вже дивлюсь на тих рекрутерів. Після інтерв’ю питаєш за фідбек, чому не підходиш або відповідає просто шо unfortunately кандидатів дуже багато на цю позицію і ми з кимось іншим рухаємося далі. А фідбек релевантний не дає!!! Або мовчить і зникає!!! В тебе срака відвалиться, якщо ти скажеш справжню причину в мені не підійшло?! Щоб в мене була можливість це пропрацювати?? Купа релевантного досвіду, cv передивилось купа людей зі сфери, в тому числі канадійці, на прожекторах подивились ментори, портфоліо теж в порядку, що було не в порядку вже дошаманилось, проєкти реальні. Вже більше ніж на 150 вакансій подавалось все, інтерв’ю буває лише в кращому випадку на 1 з 10-20 відгуків. Я не розумію рекрутери якісь дегенерати, чи расисти що не хочуть наймати українців? Англійська мова до речі теж в порядку. На лінкедіні пишеш рекрутеру в неї стоїть обложка сторінки HUMAN FIRST і це чудо не може тобі відповісти 3 тижні по вакансії яке воно саме розмістило і шукає кандидатів, хоч ти якраз підходиш по ВСІМ вимогам. Зате обгортка профілю показує яка вона чудовий рекрутер, що аж не може відповісти на повідомлення… Або робиш тестове завдання ТИЖДЕНЬ БЕЗКОШТОВНО, вкладаєш всю душу в нього, робиш реально якісно, то навіть фідбека не дочекаєшся, просто ви нам не підійшли!! Потім показував декільком дизайнерам вони в шоці питають «як це тестове могло не пройти?» Вже йде 8 місяць пошуків вибачте просто вже не знаю кому це все висказати, я думаю в цій групі мене зрозуміють, просто накипіло. Перепрошую за негативне таке повідомлення((( просто це капець
-
это не ии новость?)
-
когда уже людей успели на Марс отправить?
-
каво
-
🚨 Breaking News: Mars Mission Ends in Crash 🚨 The first mission to colonize Mars ended with a crash landing. The spacecraft, with four astronauts aboard, failed during descent. Their current status is unknown. The cause of the crash remains uncertain. Some scientists speculate about possible extraterrestrial interference. "All possibilities are under consideration," stated Dr. Helen Yu from the International Space Agency. Global space agencies are investigating, using data from Martian orbiters and the crash site. Further updates will follow as information becomes available. Source: [International Space Agency], [Martian Studies Research Center]
-
"обмежити кількість вихідних операцій" то есть это переводы именно, да?
-
Розумію вас, бо така сама ситуація. Але мені здається що дуже залежить ваша локація. Я коли зміни Альберту на Онтаріо/Квебек, хоч співбесіди зʼявилися. Але із мінусів, що треба переїздити((( В Альберті вигідно жити (дешево, та пр вірогідніше отримати), але …. в цій провінції з дизайном дуже погано.. щось проскакує але рідко і звісно конкуренція нереальна. Бо в Альберті повно гарних дизайнерів, чекають можливості. Спробуйте хоча б фріланс, на апворк. Хоч щось буде…
-
Я понимаю вас, сама искала работу 9 месяцев и уже опускались руки. В итоге получила сразу два оффера за один месяц. Хорошо что есть опыт и язык! Возможно, нужно подтянуть скилы как проходить интервью, потому что для себя поняла - они хотят слышать то, что хотят 😅 Есть куча рекомендаций как отвечать на тот или иной вопрос от ректутера, можно просто заучить. Мне помогло:) Желаю удачи!
-
В мене пару тижнів тому якраз горіла срака від гайдів лінкедіна по проходженню інтервью в сусідньому топіку, але як сказав Вітя - на дебільні питання вони чекають дебільні відповіді( так шо схоже ти дуже права