(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, звичайно. Залежить від того, де ви, і це платна послуга
-
30к юсд для Польщі це хіба багато? 🤔
-
Це добре для пересічного поляка, але точно не розкіш. Для айті та міжнародних корпорацій - замало. Не знаю, чому вони проводять лінію розділу по 120, може якійсь персентіль там
-
Знайшла, дуже дякую 🙏
-
Я ставлю на те, що ніхто не повернеться на виклик у військомат.
-
Це топ 6%
-
власть и общество занимаются обвешиванием ярлыков, без суда
-
Те ж саме суспільство називає дебілами більшу частину виборців, президента і взагалі усіх, з чиїми поглядами не згодні. При чому жертва постійно змінюється і завжди знаходиться хтось винуватий, хто наклав їм у штани. Це проблема українського суспільства. Як і корупція, яку всі не люблять на словах, але самі толерують і створюють на усіх рівнях. І це одна з найголовніших причин, чому адекватні люди покидали Україну останні роки. Адже за 30 років суспільство не покращилося достатньо для комфортного життя
-
А не того що социум «не такий»
-
Люди їдуть через війну
-
Ну от той хто за кордоном з 99% його порушать
-
Залупа це а не причина
-
Коли суд визнає таку людину винною вона стане "ухилянтом", не раніше
-
В чому склад злочину відносно військовозобовязаного, який знаходиться за кордоном, щоб можна було відкрити кримінальне провадження по ст.336/337?
-
Перечитайте, що я написав. Я не про людей, які їдуть через війну, а про людей, які свідомо вирішили їхати з України. І так, їх не так багато. Тому, що більшість влаштовує те, суспільство, яке пропонує Україна
-
ми поїхали до війни. Як і багато хто
-
Тільки не треба ставити в один ряд тих з чиїми поглядами не згодні з тими хто обрав голобородька і шоблу, бо такого П*** в Україні ще не було. Після того точно треба було їхати зрозумівши хто 73%
-
А ви якщо обрали по серіалу то дивіться наступну серію шо там було про паспорти та конс послугиі про ухилянтів,)) бо я не в курсі не дивилась))))
-
Про моє оточення, ну звісно видніше)
-
Ну вам видніше, звісно
23 Jan 2023, 01:02
517636/641462
less than a minute ago