(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По-перше, закон не має зворотньої дії. По-друге, юрисдикція це тільки територія України. По-третє, виїзд закордон - не злочин в принципі і не може їм бути, і навіть якщо забити на це, то зараз жодним законом в Україні не визначено як злочин. Тому будь-яке кримінальне провадження відкрите за цими новими статтями проти людини яка закордоном це абсолютний юридичний нонсенс, і якщо таке таки станеться то це треба використовувати на свою користь в кейсах прр подачі на ПР, біженство і так далі.
-
Дякую
-
Добре вирішуй і живи
-
Виправдовувати? О ні, я себе не виправдовую. Я маю повне право вирішувати сам за себе де мені жити і що мені робити, це влада намагається виправдовувати відверто антиконституційні і антилюдські укази і закони, не кажучи вже про те, що ця влада, походу, найкорумпованіша на планеті зараз.
-
Я не розумію логіку твою. Ухилянт не юридичний термін. Ми наче це визначили. Де тут юридичний ґвалт?
-
Добре можеш виправдовувати себе. Я ж не заставляю тебе їхати кудись чи робити щось.
-
Логічно ж
-
Ухилянт це не юридичний термін. Так само як розбійником називають того хто вчинив розбій.
-
Наче від цього люди перестануть називати ухилянтами тих хто порушив вимоги мобілізації а вас стануть поважать за те що ви поїхали від війни