(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ще раз ти мабуть прочитати не зміг. Це не була евакуація в Ізраїлі.
-
Ну може не прям смертник, але гарантовано пройобана кар'єра в мирному житті, скоріше за все пройобана кукуха на решту життя + дуже велика вірогідність смерті/інвалідності з незрозумілими перспективами для рідних. Але це наслідок не стільки того, як працює держава, як масштабу самої війни та серйозності ворога, на конфронтацію з яким боїться йти цивілізований світ.
-
Особливо на концерті
-
Як добре що до ізраіля ніхто не прийшов і нікого не згвалтували
-
Бля Ну це ж тупо хуйня. Кожен хто потрапить у зсу помре через 0.000001 секунду і інстанто відправить у м'ясорубку. Так не працює. А ще є виплати загиблим і тим у кого пошкоджене майно, житло.
-
Я думаю це не так складно
-
Перешли своє повідомлення якщо не хочеш ще раз писати
-
Які були можливості?
-
Я вже казав це 100 разів, не бачу сенсу ще раз повторювати. На даний момент війна вже програна, питання тільки в тому, наскільки Україна готова погіршувати своє становище. Були всі шанси, але вони всі були продовбані, а потім ще раз і ще раз. В даний момент не існує реалістичного способу покращити становище (як мінімум тому, що наша кончена влада все одно не кине красти, а як максимум тому, що вікно можливостей вже закрилося давно).
-
У влади є яйца розповідати про найкразу розвідку в світі - та проїбали напад чуваків на мотоциклах та паропланах
-
Та оба б хоч один такий «очевидний» для фіксу момент
-
Які?
-
І не залишались каліками