(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Які?
-
Суть не змінилася - у влади були яйця прийняти потрібні рішення.
-
І не залишались каліками
-
Бажано так щоб не помирали люди
-
Дай будь ласка план перемоги у війні. Конкретний і чіткий.
-
Ви всі бидло, один я красивий в білом пальто стою
-
про все що відбувається
-
Йопта, але наша влада спромоглася між поганим і дуже поганим не вибрати нічого а винайте щось в рази гірше і зробити це.
-
в цьому житті вся впевненість з ймовірністю
-
Не втратити більше територій ніж є зараз та впевнитись що Росія не піде далі, це план мінімум такий. План максимум безлюдна пустеля від Донецька до Китая. Все залежить від кількості ресурсів.
-
це як what is a woman?
-
Війна, нажаль, це завжди вибір між поганим і дуже поганим. І я всеж не відчуваю в собі достатньо компетенції, щоб робити таки вибори. Саме тому я тут, а не там.
-
Не буду навіть шукати, тут було багато повідомлень і срачки на цю тему.
-
Оголосити сбори до початку війни (про яку вони знали). Збудувати захист на підвні завчасно. Не продовбати оборону кримського перешийка. Не продобати Херсон. Не почати все пиздити безсовістно і таким чином не продобвати союзників, які вже слали хаймарси і пакували леопарди, але побачивши абсолютно і тотальну йобнутісь нашої влади почали давити на тормоз. Розібратися з конченими командирами. Це так, з найбільш очевидного.
-
визначи, що таке «перемога», будь ласка?
-
Или пару бомбардировщиков
-
Спутник бы подарили Украине.
-
На фото посол Шевченко на святкуванні Дня вишиванки. З 2021 року він вже не посол
-
А представляете, если бы место того что бы по 10 му разу переливали эту хуйню, собрались бы, организовали компанию и начали производить оружия, дроны, системы, протезы?
-
Ой блять знов диванний генерал чомусь в канаді. А коли саме рашка нападе? Бо війна так то з 2014 триває, оголосим збори на 10 років? Про оборону херсону теж смішно, украіні джевеліни с трудом продавали, хтось забув співвідношення сил укр/рос на початку війни? В скільки там разів більше авіаціі було? В 10? В 20 раз? Шо там по кількості ракет?
23 Jan 2023, 01:02
517780/638869
5 minutes ago