(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ніде нема хто конкретно. Так.
-
Не вказано. А що перестав би туди донатити?
-
Розробка «Резерв+» коштувала $86 тис. Ці кошти дали донори — Міноборони | Chas.News chas.news/news/rozrobka-rezerv-koshtuvala-86-tis-tsi-koshti-dali-donori-minoboroni
-
Ну розобників, швидше за все, наймала якась держ стуктура. А як на це хтось донатив, то точно хтось відмив гроші Короште зрада шо так, шо так 😂
-
А це вони ще на рест зробили, а не на сокетах
-
Сказали що найскладніше було ось це "Це великий об’єм роботи по синхронізації з реєстрами і по готовності «Оберігу» витримувати навантаження"
-
Ну є інфа, яким існуючим додатком надихались. Що вже значно зменшує зусилля. ЗП ти навів адекватні, але не для держструктури, яка була замовником в даному випадку
-
У самурая тільки путь
-
+ покриття всіх комісій знаття за рахунок частини відкату
-
А нахуя це робити на сокетах?))
-
Щоб покрити податки
-
Ну і % для єсв і 5% з цих сум теж залишається фопу
-
В мене є Спочатку обговорюють відкат Потім цей відкат скидається підрядникам на ФОП в якихось частинах, ФОП виводять на кеш а потім передають кеш тому кому відмили
-
Я насправді хз, в мене ніколи не було особистого досвіду спілкування з людьми хто працював у держструктурах тому не знаю скільки там платять. Здається тільки бачив пост від дівчинки яка працювала ui/ux в дії, і на зп вона не жалілась. Але я хз. Є інфа якою можеш поділитися?
-
А от коли в тебе 500к сокетних апок лягає і потім підіймається - це інше
-
З дії чи сайту петицій можна переюзати не сильно змінюючи
-
Та і по суті, що мобілка дає при авторизації тільки «токен» а сервер вже його сам теребонькає по апи банків напряму Відправити постом 1 токен 5 чекбоксів 1 текст це не так вже й навантажує
-
Грубо кажучи так. Свої машини, свої сервера, але підтримка буде коштувати як aws
-
папір усе стерпить :)
-
До Ніагари теж треба готуватися :) 1. Skylon tower, подивитися зверху. 2. В центрі біля підкови можна спуститися під водоспад 3. Човник. Дощовик дадуть. 4. Зіплайн (не для відчайдух, десятирічній дівчинці сподобалось) 5. Колесо цікаво. 6. Побродити про розважальному кварталу. Типу перевернутий догори дригом дім, чи страшні атракціони, тощо. Ну і пивоварня :)
23 Jan 2023, 01:02
517916/634533
4 minutes ago