(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
аа, мені здавалось вже давно 40 було
-
Ну сьогодні офіційно перетнули 40, а так 40.3 курс у банках
-
наче +- пару копійок коливається?
-
а шо там?
-
Було б цікаво подивитись теж. Ще таке питання, чи ви користуєтесь якоюсь програмою типу jobscan щоб підганяти резюме точно по вакансії? Бо думаю чи варто робити платну підписку
-
За колишнього очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу у 55 000 000 грн — повідомив ВАКС. Насіров перебував у СІЗО з жовтня 2022 року, після того, як НАБУ та САП повідомили йому про підозру в одержанні хабаря понад 722 000 000 грн. Спочатку сума застави була 523 000 000 грн, але за півтора року її зменшили майже вдесятеро — пише Центр протидії корупції
-
❗️Ексголова фіскальної служби Роман Насіров вийшов з СІЗО під заставу у 55 млн грн
-
Дуже дякую
-
collisionconf.com/
-
О, знову тему переговорів почали качати
-
це як спортивна рибалка
-
так наче не зупинялись)
-
Ну вони dial крутять туди-сюди, мабуть чим ближче до того саміту тим вище буде рівень «росія згодна на мир» в медіа
-
Гадаєш вона б не підписала мир із януковичем у 2022 якби їм вдалось
-
Они срожались за руzький изык
-
Поможемо? 😉
-
«росія згодна на мир» жодного разу не сказав ні один із руськіян
-
Росія звісно згодна, але питання в умовах
-
Ну оце я й кажу що питання на яких умовах вони з годні на "мир"...
-
Поки ви там обговорюєте чи був злив Резерв+ чи то чергове рашистьке ІПСО (спойлер: НІ, зливу даних з Резерв+ поки не було, це фейк - тут без сарказму!) але ми спитали в Українського хакера про його відношення до Міністерства Цифрової Трансформації, та особисто до міністра Федорова. З його «шкільними подєлками» з яких роблять «військові апки» в яких далеко не все добре з кібербезпекою. Наступним питанням одразу спитали: Чо не в окопі? 😅 Бо після тих роліків нас можуть закрити, тоді роботу по взлому доведеться доручати нашим школярам з 5-Ю, бо їм то похую на цензуру кварталу. Але це не точно і лише за версією мамкіних хакерів, щоб ви у всьому робили висновки самостійно, ломали мізки та покращували систему. А не ставали сраними СММщіками 😜 Точно шо завтра в 14:00 буде прем’єра чергового відео, яке не показують на націАНАЛЬНОМУ уріномарафоні єдиних новин, бо ми тут розвиваємо Український YouTube 😎
23 Jan 2023, 01:02
518163/639116
5 minutes ago