Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 378.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra Bezsonova
    wrote on last edited by
    Хочу ще додати тут, що моя помилка під час інтервʼю була давати занадто загальні відповіді. Якщо вас питають про якусь «ситуацію», то треба згадати саме приклад ситуації і коротко розповісти про неї, а не просто в загальних деталях розповідати як би вчинили якщо щось таке сталось. Тому важливо саме про рефлексувати трохи свій досвід, і виписати якісь конкретні історії які вас покажуть з кращої сторони. Тому самі питання вам не допоможуть, дуже важливо саме продумати ваші унікальні відповіді на них . Я до цього документа ставлюсь як до своєї короткої біографії тепер 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    ​​Не легітимно "обраний" Путін після зустрічі зі самопроголошеним президентом Білорусі Лукашенком заявив, що легітимність Зеленського закінчилась. І, за його словами, коли прийде час мирних переговорів, то йому "треба буде зрозуміти, з ким мати справу, для виходу на підписання юридично зобов’язуючих документів" 🔻підписатися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii Kk'n'D@
    wrote on last edited by
    #вакансія За рефером звертайтесь в особисті ### Senior Software Developer Full time, remote Role Requirements A degree or diploma in Engineering, Computer Science or a related field 7+ years of relevant development experience Experience with Object oriented programming languages such as Java Code repositories such as GIT Relational databases such as MS SQL Unit test frameworks such as Mockito Extra consideration for candidates with: Experience with Microsoft Azure Experience with CI/CD Pipelines Clinical healthcare experience Knowledge of Agile approaches or Agile certifications The following are critical: Java 8+ Spring Boot Git Hibernate and SQL/Relational Databases JUnit and Mockito In addition, experience with the following would be considered an asset: Docker and Kubernetes Event driven technologies such as Azure Service Bus, RabbitMQ OAuth 2.0 and JWT CI platforms such as Github Actions, Jenkins CD platforms such as Azure DevOps, Ansible Terraform and Terragrunt Azure Technologies such as App Services, AKS, Functions, Service Bus, APIM, App Gateway FHIR Jira and Confluence
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Ситцація - повна дупа, дуже складною вона була десь рік назад.
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Ще є якийсь грам надії що блінкени/салівани знають що роблять..........
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jеnya
    wrote on last edited by
    Дуже дякую що поділились, це надзвичайно цікаве і корисне напрацювання 😍 Я так розумію, що вам таки вдалось знайти бажану вакансію? Скільки часу активного пошуку це зайняло?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Trust me
    wrote on last edited by
    Цікаво у чиновників є мулька вихвалятись в кулуарах хто як і за скільки ухильнувся?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🧀
    wrote on last edited by
    Взагалі мені здається, що варто подумати про таку штуку як інші імігранти тут в Канаді роблять. Що наприклад є якщо українець в компанії то можна іншому українцю, яка зацікавлена на позицію в цій же компанії дати референс, не говорю що з ходу кому попало давати, а можна поспілкуватися трохи, зрозуміти що за кандидат, глянути портфоліо, переконатись, що людина з України реально і тд. Просто в мене були спроби людині на лінкедіні написати просто дізнатись про компанію навіть не просити нічого, то людина хоч і була українкою, але відповідь була «норм компания удачи вам👍»
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jеnya
    wrote on last edited by
    Якщо кожна 10 відповідала то це супер результат тут! Дає якусь надію, в мене загалом 4 роки досвіду, але відгуків дуже мало за 2 місяці, от і думаю що не так, резюме вже задовбалась перероблювати під кожну вакансію 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra Bezsonova
    wrote on last edited by
    Саме активного пошуку було десь 3-4 місяці. В сумі було десь 200 подач на вакансії, і от десь кожна 10 компанія відповідала. Але це був липень - жовтень 2023. Зараз в мене чоловік роботу шукає, і мені здається що ще гірше стало з вакансіями/відгуками.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Конечно знают. Думаешь что там хоть на грамм в интересах простых украинцев?
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Деяка половина американців скаже що вони дебіли, нічого не знають, і все роблять шкереберть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416030213T Offline
    t5416030213T Offline
    Pacman Pink
    wrote on last edited by
    Press F
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416030213T Offline
    t5416030213T Offline
    Pacman Pink
    wrote on last edited by
    www.nbcnews.com/news/world/kabosu-dog-doge-internet-meme-died-rcna4472
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr Voitiuk
    wrote on last edited by
    класика, це тобі не індус який всіх своїх братиків підтягне, українці так не вміють
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    якшо прям шось треба обсудити, то можна стукнути в лічку і сказати - мені треба, я назначила
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Нічого не так, просто кандидатів більше ніж роботи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    І це дуже прикро і не правильно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Я вам скажу, що може бути навіть навпаки, українець українця завалить на співбесиді, а візьме індійця. В мене є підозра, що в мене таке було, але я не маю доказів, тож не можу стверджувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandra Bezsonova
    wrote on last edited by
    Так, бо і так багато кандидатів в багато референсів і треба щоб HR їх переглянув все рівно
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags