(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну хоч приємне
-
так, тих хто фізично в Україні. У мене на проекті в 2022 взагалі прибрали всіх (і хлопців і дівчат) хто знаходився в Україні і не захотів/не зміг поїхати за кордон -- вимога замовника. ризики і все таке :\
-
Я не кажу про нерелевантні, дурню робити не треба. Але ж і коли ви даєте рекомендацію, вас ніхто не змушує клястися життям та ставити печатки кров'ю. На одну позицію зараз по 300 людей, та якщо один з них ваш рекомендований, і він не пройшов, то це лише один з 300 і ніхто навіть не згадає через годину після інтерв'ю хто його рекомендував. Згадають, що ви колись захотіли допомогти компанії. Звісно, якщо ви боїтеся рекомендувати українців, то й не треба. Це якась нова реальність, рекомендувати - для сміливих 😂
-
Хм, короч якихось мєга-дев завдань воно не виконує. Ну ладно, дякую чатік, економія в 1к баксів - то приємно)
-
а інші хто? і як їх розрізнти?
-
Дивимось фільми в ліжку щоб ноут не тягнути, читалка, документи підписуємо, коли десь не вдома, можна в ігри пограти (по типу хс), нещодавно почали з собою брати контролер і поки сидимо в кальянці граємо в нешвидкі ігри через підключення до пс чи іксбоксу. Нам ще зручно вести бюджет (але то вже щоб в телефони один одному не лізти) Мені зручно рецепти відкрити на кухні поки готую щоб ноут теж не ставити. Під час навчання вести конспекти чи схеми. Малювання як хоббі. Але для таких задач я ще з 2020 не знаходжу причин оновити свій еір
-
ох який відос
-
🧑🏻⚖️ Шевченківський райсуд Києва закрив кримінальне провадження щодо чотирьох начальників «Беркуту» та ексначальника управління громадської безпеки МВС у Києві у справах про розгін Євромайдану 30 листопада та 1 грудня 2013 року. Наразі також знятий арешт з їхнього майна. Обвинувачених звільнили від відпові ❗️Провадження закрили через закінчення строків давності. Адвокати потерпілих кажуть, що розгляд справи свідомо затягували Самі «беркутівці» відмовились коментувати рішення суду, а ексначальник управління громадської безпеки ГУ МВС у Києві Олег Мариненко на запитання журналістки Суспільного відповів агресивно, кажучи, що «теж може потикати їй телефоном в обличчя».