(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мої кейси: 1. перегляд ютуба та нетфліксу 2. як читалка для книг 3. дуже рідко пограти на ньому (я в принципі не люблю мобільні ігри) 4. зрідка для 3D-моделювання - сам софт запущений на стаціонарному маку, а планшет підключений як mirror screen і на ньому можна стилусом працювати. 5. зрідка можна редагувати raw-фотки з фотоапарата в lightroom або affinity photo. Якщо я це роблю вдома - так само юзаю screen mirroring 6. я працюю повністю віддалено і на мітинги часто підключаюся з планшета, якщо знаю, що мені не знадобиться шерити екран і показувати код комусь. 7. ще у мене є парочка своїх проектів під які потрібно мобільний додаток, тому нещодавно оновив ipad на свіжий
-
Та ну, я ж не збираю C# проекти локально. Термінал, вс код та браузер - того вистачить) Навіть з докерокуберами.
-
ви назвали купівлю і продаж) обидва праві
-
Тут питання не в національності, важко зараз в пошуках роботи і канадцям так само. Питання просто в тому на чому буде базуватись така рекомендація і чи будуть до вас прислухатись на роботі. Якщо це не ваш профіль, і ви обʼєктивно не знаєте людину, на чому базується ваша рекомендація і чи можна це вважати рекомендацією взагалі якщо ви не можете ніяк оцінити професіоналізм цієї людини? Я думаю у вас трохи завищене очікування, бо якщо ця людина не приймає участі в процесі найму і не на високій посаді, то в неї нема важелів впливу і ця рекомендація це просто так само скинуте резюме, без ніяких підстав на те щоб його якось особливо оцінювали.
-
а мій старий iPad mini 4 я взагалі віддав дитині, щоб мультики дивилась на ньому
-
звісно, тому для білшості людей вистачить якогось iPad Air
-
Я играю с айпад мини. Удобнее чем с телефона
-
Ага, ну тобто якогось критичного юзкейсу для звичайних людей - немає, тобто все ж таки під специфічні задачі юзаєш. Які мені не треба. Кк, дякую)
-
доречі, клавіатури під iPad я так і не зрозумів. вони маленьки, незручні
-
а ще ж якісь в чалмі ходять
-
і ще сікхи якісь є я чув
-
🔍 Професійна допомога у працевлаштуванні! 🚀IT, охорона здоров'я, фінанси та інші галузі. Ми допоможе всім, хто зіткнувся з труднощами у пошуку роботи, за фахом, після переїзду до США! Подаємо заявки, покращуємо LinkedIn, переробляємо резюме, допомагаємо з підготовкою до співбесід. Розуміємо складності ринку, використовуємо зв'язки та експертизу. Заощаджуйте 100% часу, зосередьтеся на собі та близьких, а ми про все подбаємо! Ціна послуг $300, результат гарантуємо. +1 360 360 9713 (US) +380 93 831 08 69 (UA)