(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт! Отримали з дружиною імейли від IRCC Permanent Residence Confirmation Portal із запитом інформації у відповідь на цей імейл для реєстрації на PR Portal. Чи потрібно кожному відповідати на цей імейл чи лише головний аплікант?
-
Вітаю! То лінк на портал, правильно? В них на сторінці чи то в мейлі вроді написано відповідь, шо можна і так, і так. Я створював один акаунт на сімю. Якшо я не помиляюся, якшо кожен окремо створить акаунти, то картки будуть процеситися окремо, можуть прийти потім в різні дні. Так, як акаунт був один, то нам прийшло в один день. І простіше було вирішувати: дзвонив тільки по одному UCI, чого так довго карток нема.
-
У нас дівчина ux ui - у неї punjabi рідна мова
-
Так, в них написано обидва варіанти. Ми відправили від дружини всі дані але сьогодні мені прийшов повторний імейл тож я задумався чи потрібно ще й мені робити відповідь. Дякую за відповідь!
-
Дякую, зробили так само. Тепер ще очікування і майже фініш)
-
Хз, де ви дивились, я вчора як раз гортав стрічку і там купа сіньйорів, які не можуть знайти роботу місяцями🤷♂ Та і на доу вже давно публікуються статті про кризу в укр айті, вся статистика каже, що справи дуже погані. Тому дуже дивно бачити ваш коментар
-
а скажи таке пліз - коли в вакансії нема вилки зп, як вони реагують на те що ти кажеш? просто кивають чи кажуть одразу шо стільки не буде, чи шо ще?
-
бронювати теоретично можуть але практично: - маєш актуалізовані дані; (актуалізувати і не отримати бойову повістку ще той квест) - немаєш критичної спеціальності по ВОЗ - людина буде оформлена в штат (не через діюсіті) і тут ризик що компанія може бути зобовязана доставлити тебе в ТЦК - час очркування бронювання місяці і є знову ризик що зобовяжуть доставити втцк за цей період) - в останній день після бронювання автоматично виписується бойова повістка якщо продовження бронювання затримається - то всьо - бронювати можуть 50% але це найменша проблема Це як фідбек як зараз проходить квест бронювання для звичайних іт компаній
-
О, я так мету квест 3 купив. Погрався десь, купив 5 ігр, потім 3 місяці лежав, поки не продав)
-
Тобто треба казати більше шоб було куди флексіблувати?
-
Скажуть що це або в рамках їх очікувань , або це вище за їх можливості і спитають наскільки ви флексібл