(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А, тут був один раз, нічого цікавого не знайшов
-
Може Калгарі Едмонтон, але не НБ
-
Потейто, потато З Торонто різниці не видно :D
-
maps.app.goo.gl/tx7TU3MhzKRG8tkZ8?g_st=ic —— 🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️
-
Точно ні, там медицина й послуги в повній жопі
-
Я б серед дешевих провінцій глянув на НБ, там теж норм клімат серед канадських сіл
-
Ну і якби блін, у нас в травні тепло вже, який нунавут 😂
-
Багато хто каже, що місто набагато гарніше за вінні, хз чому
-
Хз, що за рибний ринок, я магазинами користуюсь останні років 25🤷♂ Свіжі морепродукти і хоч який небудь вибір хіба що в китайському магазині бачив тут
-
Я до того що у саскачевана немає переваг в порівнянні з манітобою, калгарі, нанавутом і північними територіями бо одне й те саме мідл оф зе ноувер
-
Що саме жесть? Багато дощів? Холоду майже не було, снігу мабуть тижні 2. Я драйвей за всю зиму чистив разів 5
-
Ок, можливо -30 будо менше, але для мене і -20 це неприйнятно
-
В Торонто кста теж не так багато концертів. Тут тільки МТЛ. Хоча звісно набагато більше ніж в селах
-
Нічо, у нас ікея на 4 провінції)
-
Едмонтон найближча) тут провал
-
Червону та іншу свіжу рибу в основному, креветки і в інших місцях наче бувають. Я не фанат морепродуктів, а дружину тут купує: maps.app.goo.gl/qsjZWJFGVaeQ9jGU8 Але я про те, що у звичайних магазинах типу Костко, Атлантік, Собіс їх нема. Я думав вони тут будуть усюди і дешеві. Але дешевого тут нічого нема в принципі, ну крім оплати праці 🤷♂
-
Цього немає)
-
Якісь концерти то і тут бувають, але таке рідко. Снуп дог он скоро буде, як і в галіфаксі. Я не порівнюю з Торонто, я написала що не всім хочеться в мегаполіс
-
У вас є IKEA?)
-
Ну ясно, що кому треба двіж, тим сюди не треба)
23 Jan 2023, 01:02
518439/643216
2 minutes ago