(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вночі сьогодні була гроза, на півтори години виробило світло)) Минулого разу, коли був ураган - затопило пів Бедфорду. Минулого року Галі тиждень сидів без світла) Нойс)
-
censor.net/ua/news/3491112/biznes_golovy_natspolitsiyi_vygivskogo_zmi_rozpovily_podrobytsi
-
В паблік гардені зараз круто, прям як у Київському ботанічному
-
А у нас скучно, взагалі нічого цього немає)))
-
Потоп - то фігня) В травні минулого року думали проводити евакуацію половини Галі і Бедфорду, бо пожежі. В 22 - була Фіона. Тиждень не було світла, купа розрухи і тд.
-
Зараз краще трохи)
-
В Канаді не існує 😉
-
судя по тому что я понял, идеального климата не существует)
-
Я чув, що був потоп влітку, мабуть це він. Але власними очима не бачив Хоча під зливу потрапив один раз
-
Було б непогано)
-
это которая с Торонто тянется?
-
Але океан топ. Просто судячи з розповідей там прям депресивно
-
Young st
-
Ага, того року була дуже тепла зима, того певно нічого і не застав. А минулорічні дощі чи то повені, чи шо то було теж не застав певно? (Даніель нагадав, Фіона) Ну, короче воно не все так, як останнім часом....
-
В Мамфорді?
-
Та, теж є зона Торнадо, теж потоп був) Місцеві казали, шо кілька років тому був землетрус такий, що всі відчули... :) Тут якразрозлом двох тектонічних плит по річці між Онтаріо в Квебеком. Так шо та, нема ідеальних місць)
-
Та у вас в Оттаві минулого року і в 22 теж був трешак)
-
Я коли приїхала - встановила апку, яка повідомляє про Торнадо та інші емердженсі. Шось ніфіга
-
Десь колись бачив список по Норс Америці в яких регіонах які катаклізми... Походу тут всюди шось може статися...
-
Ору)))) ну майже париж
23 Jan 2023, 01:02
518497/642720
9 minutes ago