(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я запитала нащо ті люди стріляли в людей а ти почав перекручувати і питати що я роблю закордоном. Ти просто маніпулятор
-
Ось, не пизди.
-
имхо стреляли не целенаправленно, а на адреналине офк это неправильно и я думаю Румыния их выдаст
-
Це ти придумав. У тебе галюцинаціі
-
В мене нема претензій що ви жінка, в мене є претензії що ви браварно розкидаєтесь про речі які вам ніколи не пережити по факту того що ви жінка.
-
Ти стріляв? То будуть і до тебе претензії.
-
Я тебе питаю, а не Андрія, які претензії до чоловіків, ты написала Що жити за кордоном не можна, з якого хєра?
-
Претензія що людина взяла зброю і стріляла в людину
-
Проблема фемінізму в тому, що він існує в теплому і пригрітому світі, збудованому чоловіками які витрачають своє здоров'я (а інколи і життя), а феміністи навіть не розуміють цього.
-
Он в Андрія претензія що я жінка
-
Які претензії до чоловіків?
-
Справді, які претензії до мене?
-
Мы тут теж всі живимо за кордоном. Які претензії?
-
Ну бля, не читала що там було вище, але тут ти реально якийсь крінж видав
-
Короче, не було і не буде в нас держави нормальної бо природа нашого народа вбачається не озброєним оком. Чат тому доказ. Бо держава це люди, а не окремий організм.
-
А чому не ок обговорювати як залишитись закордоном легально без документа який дає на це право ?
-
А ще куплю собі ствол на випадок афекту, перевірю чи стрілятиму в людину
-
дівчата вийобуються, що стресу немає у ухилянтів
-
Окей, розжую. Ситуація: в вашій країні пиздець, вас в будь яку хвилину можуть викрасти, відпинати і навіть вбити зелені чоловічими і їм за те нічого не буде, ніяких варіків допомога практично не існує. Іде війна, в якій ваша влада просиає все і не рахує людей, використовуючи їх як гарматне мясо поки вони набивають кишені. Ви живете в цьому лайні вже другий рік і врешті решт наважуєтесь на спробу перейти кордон, знаючи що у випадку фейлу вас відправлять до ТЦК, відпиздять, потім направлять в найгірше місце на фронті просто за фактом вашої спроби втікти де вас утилізує командир. Це так, дуже поверхнева розстановочка. А тепер ви в процесі переходу кордону, вам погрожує зброєю прикордонник (який вже 100% встиг викликати допомогу), але вам вдасться якимось чином вибити його зброю і ви починаєте тікати. А він за вами женеться. І є шанс, що якщо він вас зловить то прийде підмога і буде все що я описав зверху. Стрес, адреналін, страх за своє життя. Дістаєте пістолет і захищаєте своє право на життя і свободу. Крапка. Хай ще подякують, що не поцілив.
-
ну вообще чей-то стресс не становится каким-то неважным, если другие люди стресуют больше
23 Jan 2023, 01:02
518951/644441
21 minutes ago