(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Будешь смеяться, но так и есть. Ради хайпа. Я даже читала когда-то подобное просто из интереса - что же я делаю не так. Ну и в результате эти «many Canadians” живут в жопе у границы и, действительно, им дешевле съездить в США и заправиться там дешевым бензином и там же зайти в магазин в такой же примерно жопе, но магазин ближе к ним. Ограниченный набор продуктов, nothing fancy, молоко дешевле и тому подобное.
-
Но даже провинциальные городки у границы со стороны США не могут поразить низкими ценами жителей «дорогого» Ванкувера, потому что нет такого явления… Ну так оно работает, и все равно я езжу, и прекрасная страна сша, просто не надо рассчитывать на дешевизну, подешевле это они к нам ездят и постят такие же хайповые рилсы, насколько вистлер дешевле их курортов😀🤷🏼♀️
-
Ты ещё забыла упомянуть, что быстро будет только если у тебя есть Nexus ;)
-
Forgive me, Father for I have synthed
-
Тільки треба мати на увазі, що не усі установи (банки/брокери) пропонують повний вибір усіх продуктів. Наприклад, Wealthsimple не має у продажу гіків і не дає звичайні відсотки на кеш на рахунку. Тобто треба заздалегідь дізнатися, що буде доступно у вашому випадку, якщо вам це важливо.
-
я в манітобі юзаю fizz, перейшов з kodoo, різниці не відчув взагалі, впринципі норм, проблем не замічав. А що до самого fizz то з цікавих плюшок те що невикористані гігабайти переходять на наступний місяць, ціни одні з найнижчих в канаді і ше прикольна фіча що гігабайти можна дарувати іншим людям. На reddit акаунті fizzMobile є пост де люди у коментах пишуть у кого я зайві gb а дехто просить шоб скинули йому. Я так 10gb цього місяця вициганив😄
-
‼️ВАЖЛИВИЙ ЗБІР‼️ Всі довідки є в моєму профілю. Картка Руслана: 4260460000230402 Заздалегідь Всім Дякую 🙏🙏 Дорогі українці Просимо всіх не байдужих долучитися до ЗБОРУ НА ЛІКУВАННЯ, РЕАБІЛІТАЦІЮ ТА ПРОТЕЗ НАШОМУ ГЕРОЮ ‼️‼️‼️ Вашої допомоги потребує мій син. Під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку він отримав важкі поранення та на теперішній час веде бій за своє життя. Щоб зберегти життя лікарі провели не одну тяжку операцію, але із-за отриманого поранення були вимушені ампутувати частину правої кінцівки. Руслан не зважаючи на свій юний вік ще з 2014 року боронить Україну. Попереду у Руслана ще не одна операція та довга реабілітація, адже окрім кінцівки майже все тіло зазнало поранень. Я як мати прошу Всіх небайдужих про допомогу та максимальний репост. Давайте разом подякуєм йому донатом та полегшим йому життя❗
-
⚡️ЗСУ готові ЗНИЩИТИ зброю, якою орки б'ють по Харкову. «Українські дипломати намагаються вирішити це питання. У нас є чим вгатити, але нам заборонено», – командир батальйону «Ахіллес» 92-ї ОШБр Федоренко. Він гадає, що 3-4 тижні, і ми візьмем своє. Окупанти будуть прикурювати. ㅤ Труха⚡️Харьков | Прислать новость
-
Якщо ви в великому місті - будь-кого з великих операторів та їх дочок. У мене Fido вже більше року - жодних проблем. 35 баксів до податків, 30 GB даних. Дзвоните потрібному оператору та кажете що зараз маєте пакет за 40 баксів чи можуть вони запропонувати дешевше. І там вже дивитесь що вам запропонують😃
-
ну да, контроль эскалации ж