Ви підловили людину на досить мінорному факті про довжину війни і тепер ведете себе так наче ви у всьому тепер праві. Це єдине, в чому ви праві стосовно війн Ізраїлю, все решта що ви кажете навіть паршивий AI не в стані так погано згалюцинувати.
як я паркувався там вставляючи пляшку пластикову між бамперами автомобілів, бо інакше не подерти орендний автомобіль було нереально.... та ну нафіг, фу капець
жесть) найкрутіший підйом де я їздив то був вулкан Етна, а я на 0.8 чи 1л мікрофольсквагені, той ригав на другій передачі 60 км\ч, менше не можна бо помирав, а 3 передача то було нереально)
Я великий знавець як тримати очі та вуха відкритими та не вірити в казки, а ще не судити людей просто за фактом що мені не подобається що вони кажуть. Не кажучи вже про суперздатність не крити матом інших людей під час дискусії.
Коаліція арабськиї країн була сильніше за ізрїаль, але вони нанесли удар першими і завдяку дуже-дуже вмотивованим солдатам і досвідченим командирам завдали нищівної поразки набагато сильнішому супротивнику і той час як сша жували соплі.