(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
fuck around and find out :(
-
Міноборони Франції не підтвердило інформацію про те, що в Україну вирушать французькі військові інструктори, щоб тренувати ЗСУ. У відомстві зазначили, що такі навчання «є одним з напрямів, що обговорюються», передає канал BFM.
-
На походження мабуть. На скільки відсотків ти українець наприклад
-
ДНК тести на що?
-
Їм же не можна бухати, чи вона така насправді
-
Мне кажется большинство фри пальпатин на Западе никак не связаны ни с Палестиной, ни с исламом даже
-
у мене та ж фігня, тому я й питаю а то є люди такі кажуть “фууууу у вас шо не по гітфлов/гітхабфлов” а я скільки працюю всюди не строго по ним, а адаптовано під проект/потреби
-
але думаю поняття ті ж самі
-
правда це було ще в часи мого студентства в Харкові)
-
как говорили мои знакомьіе мусульмане студнетьі - тут аллах не виидит))))
-
База, мій батько вчився з арабами в медінституті в совку, і ті точно так само казали що аллах тут не бачить 😁
-
Не ну общего стандарта для всех не будет, хотя бы на проекте чтобы одинаково было 😄
-
слышал что они носят столько золота, что если их выгонят, то они имеют право забрать только то, что на них
-
Це дуже класно видно по людям, хто приходить в кальянні. Це якраз в основному східних країн представники. Жіночки часто так завішані золотом, що сидиш і десятки тисяч рахуєш на їх шиях. Але при цьому з декольте до пупка і нормально алкоголь пʼють. Дуже рідко серед такої компанії жінок є хоч 1-2 покриті, які пʼють чай.
-
постановка
-
сложно сказать достоверно стараюсь не углубляться в их культуру) но, то как они бухают, думаю видели все))
-
В принципі для них чим більше обвішана жінка золотом, тим статусніше чоловік 😹
-
Мені не подобається коли вони за фрі палестін і за Україну
-
Такі традиції якісь були (як і діти всі з чоловіком апріорі), але наскільки я знаю зараз особливо ті, хто живуть на заході не займаються таким. Але золото все ж люблять)
-
цікаво, що буде з цього )
23 Jan 2023, 01:02
520778/644676
4 minutes ago