(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Анлакі. Так в Канаді теж саме може бути. Зовнішньо не сподобався людині з якою проходиш співбесіду і тебе відсіють. Причину ж ніхто не забов'язан казати
-
так такое везде может быть я однажды так чувака не взял. все было супер, но он покурил сигареты перед собеседованием и от него стоял тяжелый запах мне стало не приятно, я представил такое каждый день да еще и постоянно обновлять запах будет - ну я его и слил)
-
Анлаки шо саме?)) так, теоретично всюди це можливо, але тут стільки тренінгів проходиш на unconscious bias etc перед тим, як вести співбесіду, що навіть якось це зрозуміло і перед собою буде соромно за відмову через таке. Плюс то треба буде обґрунтувати в компанії, щось видумувати, ну реально з цим борються і це якось фу, як рейсізм. А додаючи фото до резюме, ми нормалізуємо відмови по фото, тим більш нікому і доводити нічого не треба, як не було зустрічі - тихо в шредер і все.
-
Ну не знаю. Мені здається злити можно будь кого і доволі легко придумати причину. Особливо при умові що не ведеться відеозапис. Задушити якимись каверзними питаннями якщо ведеться.