(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Азійські пельмені мені не довподоби у них у всіх сладкуватий присмак
-
В ТЦК советуют не удалять приложение "Резерв+" после регистрации и обновления данных мобилизованным. "Если вы удалили после регистрации приложение, то вы просто удалили приложение с телефона, и это неправильно", - сказала пресс-секретарь Днепропетровского областного территориального центра комплектования и социальной поддержки Алена Кузина.
-
У мене стоматолог тут питав те саме Дуже здивувався моїй відповіді
-
Ибо мы не в Украине
-
Кстати, а разве законы страны не действуют на ее территории? Типо по идеи нам должно быть всеравно
-
Я то думав там локальна бд(ні)
-
підкажіть щодо заміни ламп ближнього світла пліз, хто точно знає - чи можна замінити галогенку на ЛЕД? чисто саму лампочку, без зміни конструкції фари ітд. згоріла лампа ближнього світла, дивлюсь на амазоні купа варіантів лампочок ЛЕД тієї ж форми (тобто направленість променя не повинна змінитись). Чи немає якихось заборон щодо цього? (інструкцію щодо ксенону я знаю, хто зрозумів, той зрозумів ;) )
-
Вибачте що поздно, але 60 мільярдів - це не Україні діють 60 лярдів і вона купує все що треба за прейскурантом. Це так як с Польщею було що майже половину з 50 лярдів вони взяли собі а нам відправили старе обладнання. Також в ці грощі закладени певні поставки з певних країн, тобто тут Україна теж не обирає що треба насамперед. Залишається десь 10% де вже Україна обирає що треба, але і йх роз3.14здять. І нагадаю вам: до вступу до ЄС Польщі будєло передано у 90их 150 мільярдів тільки на модернізацію економіки. Це були інші грощі в ті часи та в Польщі не було війни. Тому радійте далі тій допомозі: поки корупція під час війни, поки не буде мотивації в людей.
-
Не знаю щодо заміни ламп але Хтось помічав як часто тут їздять з дальнім світлом і сліплять постійно? Чи це мені здається? Чи це тільки в Монреалі так? Таке враження що їм пофіг взагалі, навіть коли мигаєш далеко не всі виключають Але зустрічні то ще пів біди, для тих хто позаду їде окремий котел)
-
та і однооких піратів теж багато катається. або взагалі без світла по темряві мчать. я ось помітив перед магазином, що в віддзеркаленні в склі не світиться фара і висадився, бо вже уявив як копи штрафують ))) ось сиджу з відкритим амазоном, думаю що брати