(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
от якби такий пароль був в analog coffee
-
подали в розшук і штраф вʼїбали, прийшлось оплачувати та писати заяву , щоб з розшуку видалили, підари))
-
в пятницу наблюдал картину, как типа под конвоем в тцк привезли, также и на медкомиссию поехал так что походу уголовка раз так ребятки заморачиваются
-
Че там, когда рынок упадет уже? Пишут Berkshire Hathaway больше кэша держат сейчас чем за всю историю фонда
-
ну вроде все как пишут
-
companiesmarketcap.com/berkshire-hathaway/cash-on-hand/
-
якщо не секрет, як дізнався про розшук і про штраф?
-
Документи прийшов забирати після комісії і діловодша пробила по базі і обрадувала Це при тому що повістку під розпис я не отримував, хз як вони в той оберіг людей вносять
-
Україна зможе використовувати бельгійські F-16 тільки на своїй території — прем'єр Бельгії
-
закон подписали про это?)
-
Интересно, как это будет регулироваться? Типа вылетел за границу Украины и движки в Бельгии сразу отрубают?))
-
интересно как долго это всё продлится до какого-то глобального пиздеца внутри страны
-
Далекобійників, які залишають вантажівки за кордоном і тікають від мобілізації, будуть карати. В асоціації міжнародних автоперевізників попередили, що таких водіїв прирівнюватимуть до викрадачів, а їхні дані передаватимуть до Інтерполу, аби перевізники не змогли знайти потім роботу за кордоном. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Угу, у мене 1.5гб, на телефоні 600/600, я того і прозрів з аплоаду 30 за 85 баксів